1Z setrvačník, VR6 přítlačák
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1Z setrvačník, VR6 přítlačák
Pánové, prosím, mohli byste mi co nejrychleji tady někdo napsat čísla těchto dílů.....? Jdu do toho...
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Batistuta píše:Tak ted babo rad. Já s tím jezdím každej den a navíc je G4 o dost těžší než tvůj G2. Možná,že by pomohlo nechat tu VR6 lamelu obložit od Feroda ? Chci to mít z krku,než se to chipne. Zeptám se ještě Reeshana,jak to vidí on.
Nedavaj si len obložit lamelu ak nezmeníš prítlačný tanier......práve ten je najdôležitejší v angličtine je na to také slovíčko "clamping force" potrebuješ zvýšiť túto hodnotu a nie len zmeniť materiál obloženia......ktorí naviac kedže má iný koeficient trenia pekne do***e zotrvák a aj prítlačák.....
Jak to máš - ten přítlačák 1Z, a zbytek VR6? Nebo na PD je to jinak? Vše jsi měl nové nebo použité?reesha píše:ano, viděl bych to taky na výměnu komplet spojkového setu (přítlačák, lamela..)
Mám 410Nm (chvíli jsem měl ještě víc), VR6 spojku, najeto 8tis a klouže.
Resp. před 8tis byla oblkádaná lamela nějakým Ferodo obložením (nevím jaké).
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano, setrvák 1Z, přítlačák+lamela VR6. Bylo to použité, nově obložená lamela.TDIPOWER píše: Jak to máš - ten přítlačák 1Z, a zbytek VR6? Nebo na PD je to jinak? Vše jsi měl nové nebo použité?
Asi bych to teď viděl na tu Sachs komplet sadu, je to pálka, ale lepší než to dělat 4x do roka.
Ještě pokukuju po něčem levnějším, no uvidíme jak se to vyvrbí. Kdyžtak dám vědět.