Moderátoři: šulda, Moderátoři
a ake je tam turbo? vydrzi nejake kilaky alebo 10tis a konecna? dik...BH motor píše:je vhodny . Su tam mensie vstrekovace ako inde, audi prezila trosku retro ked sa vratila k 115 ps motoru, ale do 150 ps asi nieje treba nic okrem softu. Su tam vstreky 073 BH eu4 a ich strop vidim tak na 160 ps. Je to nieco podobne ako 105 ps oktavka II
BH motor píše:je vhodny . Su tam mensie vstrekovace ako inde, audi prezila trosku retro ked sa vratila k 115 ps motoru, ale do 150 ps asi nieje treba nic okrem softu. Su tam vstreky 073 BH eu4 a ich strop vidim tak na 160 ps. Je to nieco podobne ako 105 ps oktavka II
77KW motor s KKK KP39 turbom oktavka II mam odbrzdene 159 PS /4200 rpm. Origo komponenty.toby66kw píše:BH motor píše:je vhodny . Su tam mensie vstrekovace ako inde, audi prezila trosku retro ked sa vratila k 115 ps motoru, ale do 150 ps asi nieje treba nic okrem softu. Su tam vstreky 073 BH eu4 a ich strop vidim tak na 160 ps. Je to nieco podobne ako 105 ps oktavka II
77KW MOTOR + VA + origo vstřiky , rozumnej strop 160ps
PS. to je otázka se jako ptám
110-85 je podla mna 25kw to by asi slo. Je to EDC 16 U34 . ja to vidim na 13 bez dph. Ale iba na brzde ti to viem zarucitjokamxw píše:ked uz sa vypytujem nezmysly, kolko by to u teba stalo dat ju na 110kw?BH motor píše:Vypytujes sa nezmysly. turbo je tam ako v passate. vydrzi kolko ti chuti. O 20kw si to komponenty ani nevsimnu.
som zvedavy(a asi viacery)co na to povie maha...subz3ro_tdi píše:BH: vsak ja mam tiez pomerne normalny soft, anus a vaginus veci budu az v januari na brzde