Jakým stylem teď jezdíte se svým TDI?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jakým stylem teď jezdíte se svým TDI?
Zajímá mě, jakým stylem teď, v zimě, jezdíte se svým TDI.
Do kolika otáček to za studena točíte a jestli dáváte něco do nafty.
Re: Jakým stylem teď jezdíte se svým TDI?
Ráno když je to studené do 1800ot. než se ohřeje.Aditivum VIF super diesel zimní.Alinek píše:Zajímá mě, jakým stylem teď, v zimě, jezdíte se svým TDI.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ako si spokojny s tym zimnym VIF? Mne pride k nicomu.... motor je akurat pocutelne hlucnejsi a mozno aj strata vykonu (ale to moze byt placebo). Kazdopadne oproti letnemu neporovnatelne horsie.... letny ma pozitivny vplyv ako na hluk motora, tak jemne pozitivne aj vykonDeivid píše:Ráno když je to studené do 1800ot. než se ohřeje.Aditivum VIF super diesel zimní.

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Tak já jsem spokojený,na výkonu ztrátu nepociťuju a hlučnost je taky v normě,když jsem tankoval na no name benzince,tak to bylo hlučné dost,ale to byla vyjímka.jinak OMV Benzina Shell a to je tiché...subz3ro_tdi píše:Ako si spokojny s tym zimnym VIF? Mne pride k nicomu.... motor je akurat pocutelne hlucnejsi a mozno aj strata vykonu (ale to moze byt placebo). Kazdopadne oproti letnemu neporovnatelne horsie.... letny ma pozitivny vplyv ako na hluk motora, tak jemne pozitivne aj vykonDeivid píše:Ráno když je to studené do 1800ot. než se ohřeje.Aditivum VIF super diesel zimní.
-
- Sběrač informací
Testy nepustia
: http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf

- Bugs.Bunny
- Aktivista
Jezdím naprosto stejně v létě i zimě. Dost opatrně, víceméně na spotřebu a pohodu. Pohybuju se v otáčkách 1800 - 2500, při roztahování do kopce točím kolem 3000, aby po přeřazení motor měl krouťák.
Do nafty nedávám nic, nikdy jsem nedával a nikdy nebyl problém.
Do nafty nedávám nic, nikdy jsem nedával a nikdy nebyl problém.
Naposledy upravil(a) Marek77 dne 03 pro 2008, 13:13, celkem upraveno 1 x.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)