tenhle dotaz bych venoval vsem fundovanym, kteri maji zkusenosti s podvozkem vozu. Rad bych vymenil podvozek a jizdu zameril 35%mesto, 55% mimo mesto, zbytek polni cesty. Mam rad, kdyz auto sedi.
Po dlouhem spekulovani nad stelovaky a serii jsem nasel tohle http://www.hpsporting.cz/?k=3#p5
Jak to vidite, mate se specialni vyrobou zkusenosti, ba dokonce s vyse uvedenou???
Pripadne jake byste mi navrhli reseni?!?
Naposledy upravil(a) schonus dne 10 bře 2009, 13:12, celkem upraveno 2 x.
HP sporting je solidna firma, ktora ti dokaze naladit tlmice podla priania...... ale (prosim priaznivci tejto znacky nekamenujte ma) na G4 podvozok to asi nie je to prave orechove.... co poznam ludi co mali ich variantu na Octavii/G4/Seat tak skoro vsetci sa toho po kratkej dobe zbavili
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
subz3ro_tdi píše:HP sporting je solidna firma, ktora ti dokaze naladit tlmice podla priania...... ale (prosim priaznivci tejto znacky nekamenujte ma) na G4 podvozok to asi nie je to prave orechove.... co poznam ludi co mali ich variantu na Octavii/G4/Seat tak skoro vsetci sa toho po kratkej dobe zbavili
tenhle dotaz bych venoval vsem fundovanym, kteri maji zkusenosti s podvozkem vozu. Rad bych vymenil podvozek a jizdu zameril 35%mesto, 55% mimo mesto, zbytek polni cesty. Mam rad, kdyz auto sedi.
Po dlouhem spekulovani nad stelovaky a serii jsem nasel tohle http://www.hpsporting.cz/?k=3#p5
Jak to vidite, mate se specialni vyrobou zkusenosti, ba dokonce s vyse uvedenou???
Pripadne jake byste mi navrhli reseni?!?
Psal jsem jim tam 3x dotaz a nic, tak jsem dal Bilstein a nemůžu si stěžovat...
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
problém je ten že pan Hušek vzhledem k vysoké poptávce nestíha odbavit každého zákazníka podle svých potřeb a žačal na konkrétně podvozek G4/LEON/O1 seriově vyrábět jeden typ.Pokud chcete aby se s váma zabejval je potřeba si připlatit za jiný podvozek.
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Stavitelnej podvozek mi nabízeli i u Protlumu. Komplet tlumiče i pružiny za 22. Předek se stavitelnou vejškou a odklonem, zadek si nejsem jistej jestli byl stavitelnej. Každopádně mi bylo řečeno, že maj dost práce. Chce to počkat až začne závodní sezona. Přes zimu všichni repasujou atd.
No byl jsem a vlastne porad jsem rozhodnutej pro Hp na svyho golfa,ale zajimal by me nazor toho,co to z auta sundal a z jakyho duvodu,protoze zatim na ten podvozek slysim jenom chvalu,pristi tyden se s nim snad konecne projedu a uvidi se,ale myslim,ze kdyz ma auto vykon,mel by tomu odpovidat i podvozek a hlavne BRZDY.
Lusťa píše:No byl jsem a vlastne porad jsem rozhodnutej pro Hp na svyho golfa,ale zajimal by me nazor toho,co to z auta sundal a z jakyho duvodu,protoze zatim na ten podvozek slysim jenom chvalu,pristi tyden se s nim snad konecne projedu a uvidi se,ale myslim,ze kdyz ma auto vykon,mel by tomu odpovidat i podvozek a hlavne BRZDY.
Schonus píše:SZ by kamikazecz:
starej je asi 2 roky najeto tak 10 tis jen srazy zima nejeto auto stoji...
duvod prodeje je koupe HR stelovaku... -90mm
Dle me, neni HR krok spatnym smerem, nicmene vse co neni stelovaci je urcite risk - nesnizis, nezmekcis.
Naposledy upravil(a) schonus dne 12 bře 2009, 19:04, celkem upraveno 1 x.
Markus01 píše:Já mam na HP odjeto asi 130t + to co najel předchozí majitel a nevidim jedinej důvod proč bych je dával pryč. Teď k nim přibudou ještě pružiny Eibach.
na jakym autě to máš? máš to komfortní nastavení? jak se auto chová? jak je tvrdé? nehoupe?
Trochu víc otázek najedou,ale snad bude něco zodpovězeno.
Markus01 píše:Já mam na HP odjeto asi 130t + to co najel předchozí majitel a nevidim jedinej důvod proč bych je dával pryč. Teď k nim přibudou ještě pružiny Eibach.
na jakym autě to máš? máš to komfortní nastavení? jak se auto chová? jak je tvrdé? nehoupe?
Trochu víc otázek najedou,ale snad bude něco zodpovězeno.
Je to OI sedan rv. 98 TDI. Jsou tam zatim sériový pružiny takže nic extra tvrdýho. Nevim který nastavení to je, je to koupený s tim. Tlumení nerovností slušný, žádnej kostitřas. Podle mýho ty tlumiče o hodně převyšujou pružiny - v delších zatáčkách se to naklání, ale rozhoupat se to nenechá. Na 17" kolech je to stabilní i ve vyšších rychlostech, nevlní se to pokud jedeš plynule. Doporučil bych určitě to dát dohromady s těma pružinama, možná i se stabilizátorem z RS. Až dam pružiny tak můžu napsat jak se to změnilo. Bude to ale chvíli trvat. Chci počkat až bude hezky abych dal rovnou letní kola. Haugh