Moderátoři: šulda, Moderátoři
Typ motoru? Obtok nebo variabilni turbo?davidecek11 píše:Čau lidi, nevíte kolik voltů má jít na ten ventil N75? Pašík mi pořád padá do nouzáku a v servise mi řekli, když ho napíchli na Vag, že ten ventil je KO. Tak jsem si ho koupil a vyměnil je to stále to same. Když jsem to měřil, tak jsem tam měl cca 5,5 V, což si myslím, že je to pěkná chujovina. Porovnával jsem to s octávkou a tý tam protýká voltů daleko víc. Proměřoval jsem i kabel je OK, tak málo voltů už jde z řídící jednotky (že by mi tam něco umřelo?).Help!! Mám 1.9 TDi, 66kw![]()
dopiš si od kud jsi , třeba je někdo v okolí s vagem kdo by ti pomohldavidecek11 píše:To nebude hned tak zase takovej fofr, nikdo z mojich kámošů Vag nemá a do servisu, to je peněz. Zkoušel jste někdo měřit napětí na ten ventil. Kvůli tý porušený kabeláži se taky mohlo něco odkouřit v řídící jednotce, ne? Jelokož už z ní leze tak málo voltů.Nebo to napětí může ovládat jště něco jiného před řídicí jednotkou?
pri akcnych clenoch by to malo zapinat (12V) a vypinat (0V) bez regulacie, za normalnej prevadzky je to PWM cize nameras iba spicku ktoru je schopny zachytit merak ale plne napatie urcite nie (napr. pri 20% regulaci je pomer 20% zapnute a 80% vypnute a toto sa opakuje frekvenciou radovo kHz).Pája 19 píše:To nejde pustit akční členy a když má cvakat n75, tak měřit volty? Tam to přece obyč měřák musí stihnout, ne?
Lucinka píše:Ahoj klucí, chtěl jsem se jen zeptat na problém , který potkal mého kámoše. Koupil si O1, 81 Kw, r.v.1999, než přijel z bazaru, tak mi volal, že auto netáhne jak má. Jel samozřejmě v nouzáku, na Vagu mi to napsalo reg. odchylku a po projetí mu turbo tlačilo na 2600. Myslím si ,že je to N75, protože na testu ak.členů není slyšet jeho cvakání. Jen mě zaráží, že ten ventil co je vedle( s bílou čepičkou) je stejný jako N75 i číslama. Nevím jestli to tak může být zapojené. Koukal jsem, že N75 je označený jako 1J0 906627 a ten vedle by měl mít na konci A. Ale on tam má 2 černé. Tak ted nevím jestli mu mam koupit oba nové(černý a bílý) nebo jen N75. Nesetkal jste se stím někdo? Díky za radu.