trasenie volantom

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

peto.
Nováček
Odpovědi: 0

trasenie volantom

Příspěvek od peto. »

zdravim vsetkych. zo dna na den mi zacalo triast volantom zacne to okolo 110 km/h po 140 km/h hlavne pri akceleracii. 2 dni predtym som prezul na letne pneu ale tie su vyvazene dobre. viete mi poradit co s tym? dakujem
octavia 81 kW 2004
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

ak mas hlinikove disky, skontroluj si ci mas na oboch prednych kolesach tie vymedzovacie podlozky... niekedy to pri prevazeni v pneuservise vypadne a mechanik si to nevsimne ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
peto.
Nováček

Příspěvek od peto. »

disky su plechove, pneu su uplne nove. mohlo by to byt tym ze dali disky ktore boli predtym vpredu dozadu a zadne dopredu???
octavia 81 kW 2004
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

znova převážit nebo zaměnit přední za zadní
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

zajel bych na převážení kolikrát mi přijedou lidipřimo od jinýho servisu a je tam rozdíl jak BRNO :D muže si jen špatne nastavitmašinu nebo den přetim trochu zakalil a klepl závaží o 5 cm jinde a klepání je na světe .)
VW T5 GP 103 KW long
peto.
Nováček

Příspěvek od peto. »

aj ked na stroji ukazalo nula na vsetkych kolesach? lebo bol som tam ked ich vyvazovali. ale skusim prehodit kolesa zozadu dopredu a uvidim. moze sa nieco poskodit na naprave tymi vibraciami?
octavia 81 kW 2004
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

si zvedni jedno přední kolo a vytoč ho třeba na 140 přes diferák se ti bude točit 280 km za hodinu a určitě se něco projeví uvidíš sám, prohlédni i běhoutn kola

musíš mít pomocníka miloš
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

peto. píše:aj ked na stroji ukazalo nula na vsetkych kolesach? lebo bol som tam ked ich vyvazovali. ale skusim prehodit kolesa zozadu dopredu a uvidim. moze sa nieco poskodit na naprave tymi vibraciami?
nula může být, někdy nezaskočí patka do disku tak jak má, sedne si až jízdou a je problem, jinak nejni nula jako nula, některý program toleruje i 4-5g a ukazuje stále nulu, záleží na obsluze
kaskader
Přispěvovatel

Příspěvek od kaskader »

slovacek.milos píše:si zvedni jedno přední kolo a vytoč ho třeba na 140 přes diferák se ti bude točit 280 km za hodinu a určitě se něco projeví uvidíš sám, prohlédni i běhoutn kola

Neni to trochu adrenalín? :-)
Prečo nie audina? Lebo Medveď!
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kaskader píše:
slovacek.milos píše:si zvedni jedno přední kolo a vytoč ho třeba na 140 přes diferák se ti bude točit 280 km za hodinu a určitě se něco projeví uvidíš sám, prohlédni i běhoutn kola

pro mě denní praxe diagnostiku si lze ulehčit

nebo taky vymotnovat kola, přemontovat, chodit po pneuservisech a bádat :o do nekonečna je to podle chuti každého na co se cítí :-D miloš
kaskader
Přispěvovatel

Příspěvek od kaskader »

slovacek.milos píše:
kaskader píše:

pro mě denní praxe diagnostiku si lze ulehčit

nebo taky vymotnovat kola, přemontovat, chodit po pneuservisech a bádat :o do nekonečna je to podle chuti každého na co se cítí :-D miloš
ja to nekritizujem, len si nechcem predstaviť, čo by bolo, keby to náhodou spadne z heveru (LOL)
Prečo nie audina? Lebo Medveď!
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003
Borysta
Sběrač informací

Příspěvek od Borysta »

Přehoď kola ze předu do zadu a uvidíš že bude klid ;)
Nemám rád brzdy provozu!
vlastik1
Přispěvovatel

Příspěvek od vlastik1 »

čau, měl jsem stejny problém. Koupil jsem nové pneu, nechal vyvažit a 2dny klid, poté se začal třást volant kolem 110km. udajně si pneumatika sedla tak znova převažit. Nepomohlo a ještě ke všemu se to hlavně projevovalo když jsem na to šlapnu třeba ve 130. Nakonec jsem přehodil zadní kola na přední nápravu znovu vyvažil a ok. (crazy)
OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE
vlastik1
Přispěvovatel

Příspěvek od vlastik1 »

subz3ro_tdi píše:ak mas hlinikove disky, skontroluj si ci mas na oboch prednych kolesach tie vymedzovacie podlozky... niekedy to pri prevazeni v pneuservise vypadne a mechanik si to nevsimne ;)

jak vypadají ty vymezovaci podložky? Nikdy jsem si nevšiml že by tam ještě něco bylo mezi diskem a dosedaci plochou ?
OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

vlastik1 píše:
subz3ro_tdi píše:ak mas hlinikove disky, skontroluj si ci mas na oboch prednych kolesach tie vymedzovacie podlozky... niekedy to pri prevazeni v pneuservise vypadne a mechanik si to nevsimne ;)

jak vypadají ty vymezovaci podložky? Nikdy jsem si nevšiml že by tam ještě něco bylo mezi diskem a dosedaci plochou ?
to není mezi diskem a dosedací plochou ale vymezuje se středová díra, aby se disk mohl použít na vícero aut třeba s roztečí 100.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“