trasenie volantom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trasenie volantom
zdravim vsetkych. zo dna na den mi zacalo triast volantom zacne to okolo 110 km/h po 140 km/h hlavne pri akceleracii. 2 dni predtym som prezul na letne pneu ale tie su vyvazene dobre. viete mi poradit co s tym? dakujem
octavia 81 kW 2004
- subz3ro_tdi
- Aktivista
ak mas hlinikove disky, skontroluj si ci mas na oboch prednych kolesach tie vymedzovacie podlozky... niekedy to pri prevazeni v pneuservise vypadne a mechanik si to nevsimne 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Aktivista
nula může být, někdy nezaskočí patka do disku tak jak má, sedne si až jízdou a je problem, jinak nejni nula jako nula, některý program toleruje i 4-5g a ukazuje stále nulu, záleží na obsluzepeto. píše:aj ked na stroji ukazalo nula na vsetkych kolesach? lebo bol som tam ked ich vyvazovali. ale skusim prehodit kolesa zozadu dopredu a uvidim. moze sa nieco poskodit na naprave tymi vibraciami?
-
- Aktivista
pro mě denní praxe diagnostiku si lze ulehčitkaskader píše:Neni to trochu adrenalín?slovacek.milos píše:si zvedni jedno přední kolo a vytoč ho třeba na 140 přes diferák se ti bude točit 280 km za hodinu a určitě se něco projeví uvidíš sám, prohlédni i běhoutn kola
musíš mít pomocníka miloš
nebo taky vymotnovat kola, přemontovat, chodit po pneuservisech a bádat

ja to nekritizujem, len si nechcem predstaviť, čo by bolo, keby to náhodou spadne z heveruslovacek.milos píše:pro mě denní praxe diagnostiku si lze ulehčitkaskader píše:Neni to trochu adrenalín?slovacek.milos píše:si zvedni jedno přední kolo a vytoč ho třeba na 140 přes diferák se ti bude točit 280 km za hodinu a určitě se něco projeví uvidíš sám, prohlédni i běhoutn kola
musíš mít pomocníka miloš
nebo taky vymotnovat kola, přemontovat, chodit po pneuservisech a bádatdo nekonečna je to podle chuti každého na co se cítí
miloš

Prečo nie audina? Lebo Medveď!
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003
čau, měl jsem stejny problém. Koupil jsem nové pneu, nechal vyvažit a 2dny klid, poté se začal třást volant kolem 110km. udajně si pneumatika sedla tak znova převažit. Nepomohlo a ještě ke všemu se to hlavně projevovalo když jsem na to šlapnu třeba ve 130. Nakonec jsem přehodil zadní kola na přední nápravu znovu vyvažil a ok. 

OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE
subz3ro_tdi píše:ak mas hlinikove disky, skontroluj si ci mas na oboch prednych kolesach tie vymedzovacie podlozky... niekedy to pri prevazeni v pneuservise vypadne a mechanik si to nevsimne
jak vypadají ty vymezovaci podložky? Nikdy jsem si nevšiml že by tam ještě něco bylo mezi diskem a dosedaci plochou ?
OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE
to není mezi diskem a dosedací plochou ale vymezuje se středová díra, aby se disk mohl použít na vícero aut třeba s roztečí 100.vlastik1 píše:subz3ro_tdi píše:ak mas hlinikove disky, skontroluj si ci mas na oboch prednych kolesach tie vymedzovacie podlozky... niekedy to pri prevazeni v pneuservise vypadne a mechanik si to nevsimne
jak vypadají ty vymezovaci podložky? Nikdy jsem si nevšiml že by tam ještě něco bylo mezi diskem a dosedaci plochou ?