No podívej se na to i z druhé strany. Čím pomůžeš ty tomu, který ti pomůže? Odpověď je jasná. Ničím, jen s tím bude mít zbytečné starosti. Navíc i ten, kdo si je chtěl teď koupit, bude čekat, až se bude blížit doba konce platnosti tvého poukazu a ty budeš muset slevovat a slevovat a slevovat.
něco jako solidarita nebo pomoc ti asi nic neříká, prostě vždycky jen za něco a nejlépe zadarmo
sorry, ale neda mi nereagovat....
ty pod pojmom solidarita myslis vlastny prospech? zaujimave... co tak byt solidarny voci ostatnym, povedat nejaku normalnu cenu (dajme tomu 10-20% dole z nechcenej vyhry, ako to byva bezne) a skoncit s touto fraskou?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
něco jako solidarita nebo pomoc ti asi nic neříká, prostě vždycky jen za něco a nejlépe zadarmo
Tak proč nejsi solidární ty a nechceš někomu pomoct?Nejlépe aby ti někdo dal 21000kč?
Ale jinak je tato debata opravdu bezpředmětná.Dal jsi nabídku a nikoho nenutíš,každej se může rozhodnout sám.(a každej si o tom může myslet co chce)
přesně tak jak říkáš a třeba je někdo , kdo si bude chtít koupit disky třeba za 25000,- a udělá dobrý skutek a koupí to ode mně a zbytek si doplatí, vyjde mu to nastejno. připadá mi, že jste nasraný, že to neprodávám za polovic