Vybrace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vybrace
Zdar lidi jsem tu uplně noví a ještě k tomu jen uživatel,ale ted k tematu Koupil jsem Fabii RS r.v.06,najeto92tis.typ motoru BLT a zdá se mi že motor hodně vybruje,včera si jedu z kina motor na 90C zastavím na semaforu a auto sebou jakoby škube pouze na neutrál je problén s uchycením motoru?Nebo dvouhmot.setrv.?Nebo vstřiky jelikož jsem s tím byl na diagnostice a tam mi naměřil horší hodnoty na 2 valci,ale už ted nevím přesně kolik,Docela mě to rozčiluje3 roky starý auto.Za rady děkuju
ahoj možná to nebude stejnej problém, ale taky jsem měl vibrace od vstřiku, motor jel na tři válce a přenášelo se to až do interieru, vibrace na volantu,pedálech atd. při přidání to zmizelo. Možná se podívej na téma zlikvidovanej motor něco jsme tam okolo toho řešili. Ale ty máš pd tam by závada na vstřikovači psal vag v chybách.
To ne na 3 mi to nejede,jede to normálně,toto se mi stane jen když zastavím a taky ne pokaždý,toto je muj první diesel,ale když to porovnám s tátovou O2 tak muj motor se prostě projevuje většími vybracemy,asi zkusím zajet ke známému at překontroluje zavěšení motoru,jediné co se za jízdy děje je to že auto při přidání plynu jakoby malinko škubne to bude dělat asi vstřik na 2 valci jak jsem psal,ale ty vybrace se mi nezdají.
ak to pri pridani a uberani plynu sklbe,tak by som to typol na zotrvak. Ale tazko sudit,ked sa v tom clovek nevezie.Martin RS píše:To ne na 3 mi to nejede,jede to normálně,toto se mi stane jen když zastavím a taky ne pokaždý,toto je muj první diesel,ale když to porovnám s tátovou O2 tak muj motor se prostě projevuje většími vybracemy,asi zkusím zajet ke známému at překontroluje zavěšení motoru,jediné co se za jízdy děje je to že auto při přidání plynu jakoby malinko škubne to bude dělat asi vstřik na 2 valci jak jsem psal,ale ty vybrace se mi nezdají.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ak mas klimu, skus ju vypnut ci to prestane.... moze to robit ventilator 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- marena tdi
- Aktivista