Vybrace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Martin RS
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vybrace

Příspěvek od Martin RS »

Zdar lidi jsem tu uplně noví a ještě k tomu jen uživatel,ale ted k tematu Koupil jsem Fabii RS r.v.06,najeto92tis.typ motoru BLT a zdá se mi že motor hodně vybruje,včera si jedu z kina motor na 90C zastavím na semaforu a auto sebou jakoby škube pouze na neutrál je problén s uchycením motoru?Nebo dvouhmot.setrv.?Nebo vstřiky jelikož jsem s tím byl na diagnostice a tam mi naměřil horší hodnoty na 2 valci,ale už ted nevím přesně kolik,Docela mě to rozčiluje3 roky starý auto.Za rady děkuju
Tezmen
Sběrač informací

Příspěvek od Tezmen »

ahoj možná to nebude stejnej problém, ale taky jsem měl vibrace od vstřiku, motor jel na tři válce a přenášelo se to až do interieru, vibrace na volantu,pedálech atd. při přidání to zmizelo. Možná se podívej na téma zlikvidovanej motor něco jsme tam okolo toho řešili. Ale ty máš pd tam by závada na vstřikovači psal vag v chybách.
Martin RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin RS »

To ne na 3 mi to nejede,jede to normálně,toto se mi stane jen když zastavím a taky ne pokaždý,toto je muj první diesel,ale když to porovnám s tátovou O2 tak muj motor se prostě projevuje většími vybracemy,asi zkusím zajet ke známému at překontroluje zavěšení motoru,jediné co se za jízdy děje je to že auto při přidání plynu jakoby malinko škubne to bude dělat asi vstřik na 2 valci jak jsem psal,ale ty vybrace se mi nezdají.
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Martin RS píše:To ne na 3 mi to nejede,jede to normálně,toto se mi stane jen když zastavím a taky ne pokaždý,toto je muj první diesel,ale když to porovnám s tátovou O2 tak muj motor se prostě projevuje většími vybracemy,asi zkusím zajet ke známému at překontroluje zavěšení motoru,jediné co se za jízdy děje je to že auto při přidání plynu jakoby malinko škubne to bude dělat asi vstřik na 2 valci jak jsem psal,ale ty vybrace se mi nezdají.
ak to pri pridani a uberani plynu sklbe,tak by som to typol na zotrvak. Ale tazko sudit,ked sa v tom clovek nevezie.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Ak mas klimu, skus ju vypnut ci to prestane.... moze to robit ventilator ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

dvojhmota je v haji (wallbash)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Martin RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin RS »

Ano auto při přidání a následném ubrání škubne,tipuju to na ten setrvák,jejikožby tomu vše napovídalo
Martin RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin RS »

A taky mi prosím někdo napište do jaký fáze se s tím muže jezdit a jak přizpůsobit jízdu?Jelikož na něj ted hned nemám musí chvilku ještě vydržet děkuji za rady a upozornění. (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“