Výfuk... ...již asi po tisícáté!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Výfuk... ...již asi po tisícáté!
Vím,že se tady toho napsalo již mnoho,přečetl jsem snad všechno. Po delším váhání se ale osmělím a zeptám se! Co se stane,když vyříznu KAT a nahradím jej trubkou. Totéž mám v plánu udělat i s koncovým tlumičem.
Zajímá mě co na to hlučnost,smrad (emise neřešim),spotřeba a hlavně životnost motoru. Neztratí protitlak??? Nebude to spíš na škodu něž plus???
Jedná se o FRS,zatím jen soft DP. Do budoucna se chystá hybrid a podobný věci,ale to až časem...
Předem díky...
Zajímá mě co na to hlučnost,smrad (emise neřešim),spotřeba a hlavně životnost motoru. Neztratí protitlak??? Nebude to spíš na škodu něž plus???
Jedná se o FRS,zatím jen soft DP. Do budoucna se chystá hybrid a podobný věci,ale to až časem...
Předem díky...
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
odděláš kat- bude smrdět jak ávia, ale při větším turbu asi nezbytná věc
koncovej tlumič, jezdím tak a není to zas tak hrozný (např, jak kuchlej beneli), spíš si to uvědomíš v noci nebo v kopci. někdy mě to vadí, někdy OK, proto mám i origo a výměna je na 5min
ale čím větší turbo, tím to bude hlučnější
koncovej tlumič, jezdím tak a není to zas tak hrozný (např, jak kuchlej beneli), spíš si to uvědomíš v noci nebo v kopci. někdy mě to vadí, někdy OK, proto mám i origo a výměna je na 5min

ale čím větší turbo, tím to bude hlučnější
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Podla toho comu hovoris v pohode... ja som to tak mal (bez koncoveho tlmica) zhruba 10 min, hned potom isiel naspat. Rachot ako hromrici.houba píše:smrad alá Avia mi snad tolik vadit nebude... spíš mi jde o to,jak se to bude chovat v podstatě na seriovym motoru (jen ten soft). Předevšim o hluk,spotřebu a životnost motoru...
Takže roura od turba dozadu v pohodě?

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Mám kuchlej i zadní tlumič,původně sem chtěl v jeho utrobách protáhnout trubku durch,ale po jízdě bez něho ( rachot jako kráva ) sem ho jen vykuchal. Je to ok,žádnej rachot skoro serie. 

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
-
- Aktivista
Ted zbyva jedina otazka - mas nejake vetsi turbo, ktere to vyzaduje?Torgan píše:ja som nic nezaznamenalakurat vacsi smrad

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
no,chlapi,tak to jste mi zase nasadili brouka do mozku! A co nechat kat a jen zadní tlumič nahradit trubkou (vím,opačný přístup než všichni ostatní)??? Nechi být nějak extra slyšet....
Nebo jinak: Co by jste doporučili,když jsem nucenej vyměnit zadní díl výfuku a serii už nechci??? Jde mi o to,abych nebyl až tak moc slyšet (může být hlasitější než serie),aby nevzrostla významě spotřeba a abych neuškodil motoru... ...
Nebo jinak: Co by jste doporučili,když jsem nucenej vyměnit zadní díl výfuku a serii už nechci??? Jde mi o to,abych nebyl až tak moc slyšet (může být hlasitější než serie),aby nevzrostla významě spotřeba a abych neuškodil motoru... ...