POZOR NA AUTOBAZAR: NEBOURANO.CZ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
POZOR NA AUTOBAZAR: NEBOURANO.CZ
Kupoval jsem Alfa Romeo 166 2.4 JTD krasavec to vám povím. Kupoval jsem ho v Domažlicích jenomže se vyskytla taková drobnost jedu s ní domů do Litoměřic a před Berounem mi odešlo turbo sežralo to tak cca 3 l oleje všechno to prolítlo a z vejfuku se stala dýmovnice ještě, že jsem tím nezpůsobil hromadnou havárii, protože v tu chvíly nebylo nic vidět a když říkám nic tak tím myslím nic. Volal jsem mu, že to auto nejede, že mi prodal kaši a on, že to nechá opravit. Přivezl mi na podvalu Toledo a já jel dom. Pak se mi to pěkně v hlavě točilo a říkám si kurňa vždyť to mělo 164000 najeto a odešlo turbo??? Tak mu volám, že to auto nechci, volal jsem na Čoi, mluvil jsem s právníkem a všude jsem dostal odpovědi takové to: Pokud jste zakoupil ojetý vůz, který má chyby tzv. skryté mechanické vady tím, že ho majitel autobazaru opraví postupuje podle zákona a Vy si ho musíte vzít. No tak na to jsem nehodlal přistoupit, protože to auto bylo pravděpodobně stočené minimálně o 100 000 km. Nachytal jsem se a víte proč? protože ten frajer pan Volejníček renovuje, vykupuje bouračky, zabývá se čištěním interiéru a opravuje jakékoli poškození laku tak že to člověk nepozná a to je pravda nebyl jsem to auto vybírat sám, ale s klukem od fochu, který se autama zabývá už řádku let jenomže to jsem se dozvěděl až po tom co jsem brouzdal internetem. Tak jsem se s ním dohodl, že mu zaplatím opravu turba a on vrátí auto a zbytek peněz. 100 km, který jsem s tím autem ujel mě stálo 25 000,- takže 10 km 2500,- kč. Na prachy jsem čekal měsíc a půl a dodnes mi dluží 5 000, protože neměl na hotovosti 75 000 kč ale jen 70 000. Takže Toledo mi stojí před barákem a jsem na něho pyšný každé ráno ho hladím a říkám, že je to můj Španělskej krasavec s německým srdcem. Dal jsem na něho fólie, kola, vyměnil jsem kapaliny, stabilizátor, čepy, tlumiče, přední okno a teď i ložiska
Takže asi tak nějak.
Sice jsem ze sebe nechtěl dělat vola, ale tak to je prostě jsem nalítl.
Takže pokud budete mít někdo peníze navíc tak si určitě nekupujte auto od http://WWW.NEBOURANO.CZ
Raději si kupte kolečkové brusle uděláte lépe.
Takže asi tak nějak.
Sice jsem ze sebe nechtěl dělat vola, ale tak to je prostě jsem nalítl.
Takže pokud budete mít někdo peníze navíc tak si určitě nekupujte auto od http://WWW.NEBOURANO.CZ
Raději si kupte kolečkové brusle uděláte lépe.
Naposledy upravil(a) Toledo sxe dne 05 úno 2010, 15:36, celkem upraveno 1 x.
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Ten příspěvek, který je jako první je z 15.července a teď se podržte těch 5 000 tisíc mi dluží dodnes nereaguje na telefony jen lže, že už to poslal složenkou, na účet atd, atd tak jsem mu poslal předžalobní upomínku s tím, že to chci vyřešit mimosoudně a ani na to nereagoval, před týdnem jsem byl tedy podat žalobu na soudu tak jsem zvědavej jak to všechno dopadne. Proč to sem vše píšu? Abych upozornil na ty, kteří si o sobě myslí, že jim vše projde.
-
turbo kamna power
- Aktivista
co bys čekal?ten bazar se zachoval solidně a podle zákona.každej by pro tebe odtahovku neposlal!halt ti došlo až později žes to auto snad ani nechtěl.tak sis vzal jinej volítanej pekáč,kam zas budeš srát prachy.
turbo KO ve 180ti?no a? u OII není problém v 80ti tis.
starší káry prostě vyžadujou průběžně udržovat a nečekaně se občas taky něco vysere.
To že se stáčej km můžeš vklidu napsat o naprosté většině bazarů u nás,bohužel si o to žádaj sami kupci.
Věřím že je pro tebe těžké se s tím smířit,ale ten bazar se podle mne nezachoval nijak špatně a pokud nakupuje auta s vadou,kterou dá řádně dopořádku tak je to jeho věc,pokud tedy nezatají havárii.
starší káry prostě vyžadujou průběžně udržovat a nečekaně se občas taky něco vysere.
To že se stáčej km můžeš vklidu napsat o naprosté většině bazarů u nás,bohužel si o to žádaj sami kupci.
Věřím že je pro tebe těžké se s tím smířit,ale ten bazar se podle mne nezachoval nijak špatně a pokud nakupuje auta s vadou,kterou dá řádně dopořádku tak je to jeho věc,pokud tedy nezatají havárii.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ak som to spavne pochopil, kupil si ojazdenu Alfu za 100 tis.Kc, po 100km odislo turbo, stratil si istotu, tak si sam navrhol ze ti staci naspat 75 tis.Kc... a dostal si iba 70 tis.Kc? Takze si bez 30 tis.Kc (z toho 25 tis. dobrovolne) aj bez auta? Zaujimavy pristup........ ani sa nedivim tomu panovi v autobazare, ze nemal namietok zobrat to za takych podmienok naspat
Nebolo rozumnejsie si to auto nechat a pripadne s mensou zlavou predat (uz s novym resp. opravenym turbom)? Len uvazujem, tak sa nehnevaj....
Podla mna trochu zbrkle jednanie z tvojej strany. 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
počúvaj to talianské auto niektoré a sám ich poznám viacej znesú ako niektoré TDI sám som mal JTD do ktorého sa nedalo nič iba spotrebný mat . ktorý sa opotrebúva a malo cez 300 tis a mal som 3 nemecké TDI do ktorého sa len hážu peniaze tak vobec to neni o tom ako hovoríš. Nova CADDY apri 68 tis odišlo turbo tak nehovor nič radšej.turbo kamna power píše:no tak to je pecka![]()
![]()
a jaké z toho plyne ponaučení? nekupovat italský auto a už vůbec ne z bazaru
BMW 330 ix
JENDA T4 píše:co bys čekal?ten bazar se zachoval solidně a podle zákona.každej by pro tebe odtahovku neposlal!halt ti došlo až později žes to auto snad ani nechtěl.tak sis vzal jinej volítanej pekáč,kam zas budeš srát prachy.
presne tak máš pravdu . keby rozmýšlal zoberie opravené auto z novým turbom amáš pokoj a teraz stará rároha čo bude zase len vrážať.
BMW 330 ix
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Až tak by mi nevadilo, že to byla kaše a připraveno jen na prodej to, že jsem to nepoznal a ani známej, který sám tahá auta z IT a DE. To že jsem blbec s tím jsem se smířil, jen jde o to jeho chování na to chci upozornit. Ano do toho auta jsem se zamiloval to je pravda vypadalo krásně tady jsou fotky: http://rychle.cars.cz/xchanger/arc/carD ... 5946317548
- Toledo sxe
- Přispěvovatel