Zdravím chlapy, mám rychlej dotaz, nejsou peníze na stavbu mTdi čerpadla, tak se chci zeptat jak bude šlapat v 1.9 tdi 1Z šlapat čerpadlo z 2.5 cromy. Teď tam mám z 1.9 cromy a nejede to nic moc, tak do těch 3 tisíc a pak tomu chybí nafta.
Dneska sem ještě v práci náhodou objevil čerpadlo z ducata 2.8 ditd, taky mechanické Bosch které by tam páslo.
Obě čerpadla jsou z motorů které mají výkon cca 85 kw, teoreticky by to mohlo jet líp ale nechám si poradit od odborníků. Nechci z toho dělat závoďáka ale těch 90 koní v 1400 kg těžkým autě, nic moc.
Díky za každou radu
Čerpadlo croma 2.5 do 1.9 Tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čerpadlo z cromy mám dolděné co to jde, zvedlou dávku nafty tak že sem musel doladit přepákování plynu aby nebyl tak velký volnoběh a obohacovač též a stejně si to pořádně nezakouří.
Na ty čísla se teď nedostanu, protože to ducato 2.8 už je z práce pryč, to opravoval kolega a bohužel tam ani nebylo na čísla vidět jak je to tam nahnaný a s audi jezdí mladá a je celý víkend fuč.
Máte někdo zkušenosti v autech s těmahle čerpadlama? Můžu mít ještě od známého za pár drobných čerpadlo z té 2.5 cromy ale dávat to tam a očekávat něco co se nestane?? Zase je pravda že ta 2.5 jede celkem pěkně, jde o to co to bude dělat v 1.9?
Na ty čísla se teď nedostanu, protože to ducato 2.8 už je z práce pryč, to opravoval kolega a bohužel tam ani nebylo na čísla vidět jak je to tam nahnaný a s audi jezdí mladá a je celý víkend fuč.
Máte někdo zkušenosti v autech s těmahle čerpadlama? Můžu mít ještě od známého za pár drobných čerpadlo z té 2.5 cromy ale dávat to tam a očekávat něco co se nestane?? Zase je pravda že ta 2.5 jede celkem pěkně, jde o to co to bude dělat v 1.9?
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Mal som od pafku hlavu z Fiat Croma TDI a mala 11mm piest... ale TD mali asi iba 10mm ako hovori Jozef...
Inak:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... e054164670
Inak:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... e054164670
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.