Před necelým půl rokem jsem si u nich nechal zrepasovat turbo.
Jakmile jsem dojel domů, turbo jsem zkontroloval, sáhnul pod něj a na rukou byl olej. Někdo si možná řekne netěsnost, ale...
Když jsem byl u nich v dílně, chlapík mi ukazoval jaké má turba v polici ze dřeva, jak je repasuje atd. (Já o tom v té době věděl prd, protože jsem žádné TDI před oktou neměl.)
Mluvíme tady o dílech asi z číny???, prý jsou vnitřky už předem vyvážené.
Problém je v tom, že turbína se vyvažuje na mašině za 1,5 mil. kč, jak všichni víme, může dosáhnout až 250tis. otáček za minutu.
On to všechno skládá tak, jak mu to příjde, bez vyvážení vám to namontuje do motoru.
Hned, jak jsem se informoval u lidí, co si turba nechávají repasovat a od nich se dozvěděl, jaký je postup, celkem mě to šokovalo. Prý ho už znají a rotaci lopatek zkouší doma na vysavači!!!!
Chtěl jsem reklamovat práci, penízky zpátky, ale....
Když jsem mu pak volal, tak odpovědí mi bylo, že nevrací. Že jednotlivé náhradní díly do turba jsou už předem z fabriky vyvážené. Informoval jsem ho o tom, jak se při vyvážení postupuje a co o něm říkají ostatní - no prý jsem si to měl zjistit dříve, než jsem k němu jel.
Mám k němu tedy zajet a jedině on mi to opraví (jak asi, když nemá vyvažovačku, jen jeden soustruh a to je vše).
Poté, co jsem mu řekl, že to dám k soudu se mi samozřejmě vysmál (bylo ode mne celkem nivní, že by mi nějak vyšel vstříc).
Mimoto mě informoval, že už měl 3 soudy a pokaždé je vyhrál.
Udělejte si obrázek sami, ale je to špekulant, který z vás akorát vysaje peníze, vystaví vás riziku poškození motoru, pěkně vás nas*ere a zcupuje nervy.
Takoví lidi by měli jít od fochu. A nejhorší na tom je, že dál vesele pokračuje v činnosti a nic s tím neuděláte. Leda byste pak chtěli chodit po policii, že jste mu něco udělali, i když nepochybně by si to hajzl zasloužil!
Asi tak mno..