A6 drobná ůprava-foto-zvuk

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pistabazar
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

A6 drobná ůprava-foto-zvuk

Příspěvek od pistabazar »

Ahoj vyměnil jsem turbo a vstřiky na A6 pětivál a scháním někoho z okolí chomutova na udělání softu.Kdyby někoho napadlo předělávat turbo u tohoto motoru tak přikládám pár fotek at ví do čeho jde :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) pistabazar dne 11 bře 2011, 21:48, celkem upraveno 2 x.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Clovece v Chomutove rikas? Tak to Ti nevim ... nicmene slysel jsem o nejake firme Dieselpower a prej jsou dobry (noteeth)

http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... 1&model=46
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
pistabazar
Přispěvovatel

Forest píše:Clovece v Chomutove rikas? Tak to Ti nevim ... nicmene slysel jsem o nejake firme Dieselpower a prej jsou dobry (noteeth)

http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... 1&model=46
Tak tyto ladiče já čirou náhodou znám,poprvé když jsem koupil audi tak my reesha kontroloval fora,a pak jsem si od nich koupil sprinty 764,ale to sídlili ještě tady v chomutově a do prahy se my moc nechce,nemám to tam rád (LOL) ,ale jinak by to rád od nich,můj dvorní dodavatel dílů k nim jezdí dělat leona a jde jim to dobře :D .
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

Pekne co si tam dal za turbo? A tu vyztuhu by som tie diery dovaril ked uz si ju narezal ;)
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
pistabazar
Přispěvovatel

Martin Kanňuch píše:Pekne co si tam dal za turbo? A tu vyztuhu by som tie diery dovaril ked uz si ju narezal ;)
nebooj ta výztuha je už vyvařená akorát jsem to zapomněl vyfotit,jinak turbo je z T4-111kw,a vyaukroval jsem ho za 3500 :D ,údajně po go najeto 5000km,ale je bez vůle a vnitřek vypucovanej tak asi jo.
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

Ok potom som nic nepisal len mi to udrelo do oci :D
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
pistabazar
Přispěvovatel

Martin Kanňuch píše:Ok potom som nic nepisal len mi to udrelo do oci :D
v pohodě,ono to vypadá hrozně ale když ten šnek se tam nechtěl vlezt (LOL)
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

Reesha ti udělá po domluvě software i v Chomutově ;)
Obrázek
pistabazar
Přispěvovatel

Dukes píše:Reesha ti udělá po domluvě software i v Chomutově ;)
taky mně napadlo že se ho zeptám,ještě dám do kupy korunky a pak mu brnknu.Ale chtěl jsem se zeptat než za ním půjdu jestli je možné aplikovat tento systém-viz foto- na ten muj motor.
Obrázek
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Turbo jsi tam narouboval moc pěkně. Ale pižlat do nosníků mi přijde, že si člověk zahrává s deformačníma zónama.
pistabazar
Přispěvovatel

lt.kubosh píše:Turbo jsi tam narouboval moc pěkně. Ale pižlat do nosníků mi přijde, že si člověk zahrává s deformačníma zónama.
taky jsem z toho neměl radost,ale jinak bych ho tam nedostal a ještě jsem to pořádně vyvařil takže je to pevný dost,a jinak je to tank takže z toho nemám strach.
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

pistabazar píše:
lt.kubosh píše:Turbo jsi tam narouboval moc pěkně. Ale pižlat do nosníků mi přijde, že si člověk zahrává s deformačníma zónama.
taky jsem z toho neměl radost,ale jinak bych ho tam nedostal a ještě jsem to pořádně vyvařil takže je to pevný dost,a jinak je to tank takže z toho nemám strach.
taky bychto nevyděl tragicky kámoš jednou odtahoval avanta z dálnice kterej měl za sebou vlek a napálil to auta... někde jsou fotky možná dodám ale maník jen modřiny a boule..
pistabazar
Přispěvovatel

A6TDI píše:
pistabazar píše:
taky bychto nevyděl tragicky kámoš jednou odtahoval avanta z dálnice kterej měl za sebou vlek a napálil to auta... někde jsou fotky možná dodám ale maník jen modřiny a boule..
tak tak je to tank :D
pistabazar
Přispěvovatel

pistabazar píše:
taky mně napadlo že se ho zeptám,ještě dám do kupy korunky a pak mu brnknu.Ale chtěl jsem se zeptat než za ním půjdu jestli je možné aplikovat tento systém-viz foto- na ten muj motor.
Obrázek
mám takovej dotaz,co ovládá ten ventil a jak to zapojit (wallbash)
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

pistabazar píše:
pistabazar píše:
Obrázek
mám takovej dotaz,co ovládá ten ventil a jak to zapojit (wallbash)
Na tvém autě je tento systém velký problém. Pokud se instaluje turbo s variabilní geometrií lopatek, nejjednodušším řešením je předělání podtlakové baňky na přetlak, vyřazení elektroniky z regulace.

Můžeš kontaktovat uživatele Holztdi, myslím že ti to bez problémů udělá.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“