OI ALH uprava - prosim o radu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vl@do
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

OI ALH uprava - prosim o radu

Příspěvek od vl@do »

mam OI ALH,sprinty 764,jednohmota, velky FMIC,chip

chcel by som ist niekam na 170-180koni

potrebujem radu ci menit sprinty764 za PP764, a k tomu chcem este menit turbo + chip....

rozmyslam nad vymenou turba:
http://www.turbosport.cz/318-tsa180.html
v popise je napisane ze nieje treba ziadne upravy a pasuje za vymenu mojho serioveho turba...ma niekto skusenosti s tymto druhom turba ci skor by som mal urobit prestavbu na klasicke VB? kde treba uz menit fiterbox,vahu,tubus, sacie potrubie... su to dalsie naklada a potrebujem radu aky to ma vysledny efekt ked vymenim len toto turbo a soft, pripadne ked vymenim aj sprinty764 za PP764....
vl@do
Přispěvovatel

Příspěvek od vl@do »

nikto nevie poradit?
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

VB turbo, PP764, FMIC, sani 96PD airbox atd.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
vl@do
Přispěvovatel

Příspěvek od vl@do »

dakujem TDIfun toto vsetko viem co si mi napisal....ale pytal som sa na nieco ine....
chcel som vediet ci niekto ma skusenosti s tym turbom co som tam vkladal link...
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

vl@do píše:dakujem TDIfun toto vsetko viem co si mi napisal....ale pytal som sa na nieco ine....
chcel som vediet ci niekto ma skusenosti s tym turbom co som tam vkladal link...
Ja mám VB turbo z Turbosportu,zatiaľ fakčí v pohode.A trysky musíš meniť.So 764 urobíš max 170PS to je ich strop,no nemusí sa to podariť dosiahnuť strop.Bolo to tu už veľa krát riešené,takže poštuduj forum. ;)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
vl@do
Přispěvovatel

Příspěvek od vl@do »

a nepytam sa VB turbo..... mne je uplne jasne ze ked dam PP+filterbox z ASZ,sacie parohy z ASZ,FMIC, VB + chip ze dosiahnem 180koni...

pytal som sa ci ma niekto skusenosti s tymto turbom
pri tomto turbe co davam odkaz sa pise ze netreba nic menit a este ked som tam volal mi tiez potvrdili ze vsetky rozmery sedia...cize netreba ziadne redukcie a nic ine menit....tym sa usetri na mnohych veciach a usetrym sa mnohym problem...toto bola moja otazka ci ma niekto skusenosti s tymto turbom a upravou s nim....aky je rozdiel medzi nim a klasickym VB turbom pri uprave....
dakujem
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

vl@do píše:aky je rozdiel medzi nim a klasickym VB turbom pri uprave....
v dielenskom spracovani.... vyrobna linka vs. sustruh a pripravky (v lepsom pripade CNC)
ak sa teda jedna o VB preskladane v GT1749V obale
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

vl@do píše:a nepytam sa VB turbo..... mne je uplne jasne ze ked dam PP+filterbox z ASZ,sacie parohy z ASZ,FMIC, VB + chip ze dosiahnem 180koni...

pytal som sa ci ma niekto skusenosti s tymto turbom
pri tomto turbe co davam odkaz sa pise ze netreba nic menit a este ked som tam volal mi tiez potvrdili ze vsetky rozmery sedia...cize netreba ziadne redukcie a nic ine menit....tym sa usetri na mnohych veciach a usetrym sa mnohym problem...toto bola moja otazka ci ma niekto skusenosti s tymto turbom a upravou s nim....aky je rozdiel medzi nim a klasickym VB turbom pri uprave....
dakujem
rozdiel nie je žiadny -zvonku ak si mal na mysli výtlak ,vstup atď.ostatné ti dopisal subz3ro_tdi,črevá sú iné v pôvodnom obale (crazy)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“