Jaké máte zkušenosti s montáží podvozkových dílů Powerflex.
Mám na mysli zásady montáže (nemazat,mazat popř. čím mazat)
Dále úskalí montáže (lisování silentbloků)
A můžete přidat svoje dojmy po výměně chování auta,hlučnost atd.
Děkuju.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pani nechcem vam do toho kecat, ale Cupra a Powerflex je setsakra rozdielmarena tdi píše:tak jak pise HOBLIK.i na normalni jezdeni je to v poho.
ja nemam POWERFLEX ale CUPRA a v pohode.
NezavidHoblik píše:...
Ak sa bavime o ulozeni zadnej napravy, tak to ziadna hanba nie je, ja mam tiez zatial origo.... ale dam tam asi tie menej tuhe z FRS, obavam sa ze z LCR uz by to uz bolo na moju mieru komfortu mocForest píše:Ja se priznam k necemu, za co se musim cervenat ... ja furt jezdim na serii
Ako co je neodbornou montazou? To ze je to tvrde ako stolverka?TDIfun píše:Subzero, mozna to je neodbornou montazi???
No pokud nekdo chce jezdit jak na seriovem podvozku tak at si tam da to co tam patri. Ja auto pouzivam kazdej den pro pezne jezdeni, jezdim po obycejnich cestach, proste vsude. A jsem spokojenej.subz3ro_tdi píše:Ako co je neodbornou montazou? To ze je to tvrde ako stolverka?TDIfun píše:Subzero, mozna to je neodbornou montazi???![]()
Ta fotka nedokazuje ze by sa silentblok rozpadol, len ako memento ze takto skoncil..... vynat ho z napravy bez poskodenia nejde, len odvrtat a vysekat majzlom. Ja proti Powerflexom nic nemam, ale preboha nehovorme ze to je bezne jazdenie, lebo proste NIE JE... kazdy mame inu mieru unosnosti, v tom to je. Niekto BEZNE jazdi na Uniballoch a R19 gumach...
Keby bol polyurethan vhodny material do beznej prevadzky (komfortom a vydrzou) tak ho koncernovi vyrobcovia pouzivaju...
Bavime sa o Leon Cupra R (LCR), ten ma taku napravu ako ja alebo ty...TDIfun píše:Cupra ma 4X4 napravu a tezko tohle porovnavat
Uverim ked to uvidimTDIfun píše:Vytahnout to jde i bez zniceni