[/quote]
hlavne z toho duvodu , ze edc17 tricore nejdou udelat bez rozebrani jednotky a mas pak po zaruce , a powerbox muzes vpripade nejakeho problemu snadno odstranit a nikdo nic nepozna

dnes dopoledne jsem delal 335d + Vmax300 docela masakr

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Na cem Vmax300? Na brzde/brzde s retarderem/silnici? GPS?chiptuning píše:dnes dopoledne jsem delal 335d + Vmax300 docela masakr
[IRONIE]Nepovidej, faaakt?chiptuning píše:uprava omezovace rychlosti v serii je 250
nemyslel jsem tim vubec nic , to co jsem napsal je klasicke oznaceni upravy omezovace rychlosti , ktery vetsina novych automobilu ma / bmw 320d 222km,bmw525 240km , bmw 530d 250km , passat 2.0DSG 209km , audi a6 3.0tdi 247km , touareg 3,0tdi 210km , new oktavia 1,9tdi 189km , atd. /Forest píše:[IRONIE]Nepovidej, faaakt?chiptuning píše:uprava omezovace rychlosti v serii je 250[/IRONIE]... otec ma 535D takze bych to minimalne z toho duvodu mel asi vedet nemyslis? Ale ted uz vazne. Co jsi tim myslel "Vmax300" ... jste to vyzkouseli? Pokud ano, tak kde jste teto hodnoty dosahli? Na brzde/brzde s retarderem/silnici (s/bez GPS)?
Jde o to, ze co je mi znamo, tak GPS 280kmph neni az takovy problem dosahnout, nicmene na teto hranci se "lame chleba" a 300kmph dle GPS jsem jeste nevidel, neslysel ani necetl ze by jen chipem slo dosahnout. Mam to chapat tak, ze jsi delal i neco jineho nezli chip? Prosim vysvetlit, predem dekuji.
Promin, treba jsem "natvrdly", ale proc jsi teda psal konkretne toto?chiptuning píše:nemyslel jsem tim vubec nic , to co jsem napsal je klasicke oznaceni upravy omezovace rychlosti , ktery vetsina novych automobilu ma / bmw 320d 222km,bmw525 240km , bmw 530d 250km , passat 2.0DSG 209km , audi a6 3.0tdi 247km , touareg 3,0tdi 210km , new oktavia 1,9tdi 189km , atd. /
Stale to nejak nedokazu pochopit a nemohu se zbavit dojmu, ze jsi nam tim chtel naznacit, ze jsi vramci toho, ze jsi neco delal na aute dosahl neceho, co umoznuje tomu vozu dosahnout rychlosti 300kmph ... kdyztak me oprav. Predem diky za vysvetleni.chiptuning píše:dnes dopoledne jsem delal 335d + Vmax300 docela masakr
Presne tak, o tom hovorim. Klidne i tak mohl napsat 500kmph a bylo by to prd platny, protoze jde prece o realny stav. Je treba rozlisovat mezi holubem na strese a vrabcem v hrsti.MirekX píše:a to je jako masakr posunout omezovač?
Nogisi, pouvazuj nezli neco takoveho postnes, protoze:nogis píše:to Forest: Fakt uvažuj o léčení. Odborná pomoc tvé problémy vyřeší a lidem okolo pomůže...![]()
To, že se chceš pochlubit majetkem otce přece šlo říct i normálně.