Debata o ho*ně...

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

chiptuning
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

[quote="Ves32". Hartge i AC Schnitzer už dva roky u všech nových modelů BMW jdou v komerční sféře pouze cestou přídavných ECU.
[/quote]
hlavne z toho duvodu , ze edc17 tricore nejdou udelat bez rozebrani jednotky a mas pak po zaruce , a powerbox muzes vpripade nejakeho problemu snadno odstranit a nikdo nic nepozna ;)
dnes dopoledne jsem delal 335d + Vmax300 docela masakr 8)
Drag Power
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

chiptuning píše:dnes dopoledne jsem delal 335d + Vmax300 docela masakr 8)
Na cem Vmax300? Na brzde/brzde s retarderem/silnici? GPS?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Forest píše:
Na cem Vmax300? Na brzde/brzde s retarderem/silnici? GPS?
uprava omezovace rychlosti v serii je 250 ;)
Drag Power
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

chiptuning píše:uprava omezovace rychlosti v serii je 250 ;)
[IRONIE]Nepovidej, faaakt? :o[/IRONIE]... otec ma 535D takze bych to minimalne z toho duvodu mel asi vedet nemyslis? Ale ted uz vazne. Co jsi tim myslel "Vmax300" ... jste to vyzkouseli? Pokud ano, tak kde jste teto hodnoty dosahli? Na brzde/brzde s retarderem/silnici (s/bez GPS)?

Jde o to, ze co je mi znamo, tak GPS 280kmph neni az takovy problem dosahnout, nicmene na teto hranci se "lame chleba" a 300kmph dle GPS jsem jeste nevidel, neslysel ani necetl ze by jen chipem slo dosahnout. Mam to chapat tak, ze jsi delal i neco jineho nezli chip? Prosim vysvetlit, predem dekuji.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Forest píše:
chiptuning píše:uprava omezovace rychlosti v serii je 250 ;)
[IRONIE]Nepovidej, faaakt? :o[/IRONIE]... otec ma 535D takze bych to minimalne z toho duvodu mel asi vedet nemyslis? Ale ted uz vazne. Co jsi tim myslel "Vmax300" ... jste to vyzkouseli? Pokud ano, tak kde jste teto hodnoty dosahli? Na brzde/brzde s retarderem/silnici (s/bez GPS)?

Jde o to, ze co je mi znamo, tak GPS 280kmph neni az takovy problem dosahnout, nicmene na teto hranci se "lame chleba" a 300kmph dle GPS jsem jeste nevidel, neslysel ani necetl ze by jen chipem slo dosahnout. Mam to chapat tak, ze jsi delal i neco jineho nezli chip? Prosim vysvetlit, predem dekuji.
nemyslel jsem tim vubec nic , to co jsem napsal je klasicke oznaceni upravy omezovace rychlosti , ktery vetsina novych automobilu ma / bmw 320d 222km,bmw525 240km , bmw 530d 250km , passat 2.0DSG 209km , audi a6 3.0tdi 247km , touareg 3,0tdi 210km , new oktavia 1,9tdi 189km , atd. /
Drag Power
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

chiptuning píše:nemyslel jsem tim vubec nic , to co jsem napsal je klasicke oznaceni upravy omezovace rychlosti , ktery vetsina novych automobilu ma / bmw 320d 222km,bmw525 240km , bmw 530d 250km , passat 2.0DSG 209km , audi a6 3.0tdi 247km , touareg 3,0tdi 210km , new oktavia 1,9tdi 189km , atd. /
Promin, treba jsem "natvrdly", ale proc jsi teda psal konkretne toto?
Stale to nejak nedokazu pochopit a nemohu se zbavit dojmu, ze jsi nam tim chtel naznacit, ze jsi vramci toho, ze jsi neco delal na aute dosahl neceho, co umoznuje tomu vozu dosahnout rychlosti 300kmph ... kdyztak me oprav. Predem diky za vysvetleni.

LibangVW
Aktivista

Příspěvek od LibangVW »

jezis resis kraviny proste posunul omezovat na 300km/h co se ti na tom nezda ?
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

a to je jako masakr posunout omezovač? :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

MirekX píše:a to je jako masakr posunout omezovač? :)
ne to neni , napsal jsem to protoze posunuti omezovace neni standartni uprava , a docela masakr je svezeni s takovym autem na rozdil od sharana

foreste zmen si obrazek v nicku
Obrázek
a timto koncim s debatou :P
Drag Power
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

každý má asi hranici masakrálního svezení trochu jinde... :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

to Forest: Fakt uvažuj o léčení. Odborná pomoc tvé problémy vyřeší a lidem okolo pomůže... (LOL)

To, že se chceš pochlubit majetkem otce přece šlo říct i normálně. (wallbash)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

MirekX píše:a to je jako masakr posunout omezovač? :)
Presne tak, o tom hovorim. Klidne i tak mohl napsat 500kmph a bylo by to prd platny, protoze jde prece o realny stav. Je treba rozlisovat mezi holubem na strese a vrabcem v hrsti.

Je to to same, jako kdybych napsal: Tak jsem dnes nainstaloval novy turbo, 330koni, masakr!!! (asi by se vetsina lidi mohla mylne domnivat, ze jsem timto zasahem dosahl hodnoty 330 koni, nicmene ja bych po jeho zpusobu jen chtel sdelit "no, to novy turbo, co jsem tam nainstaloval, tak ma potencial 330koni" ... ale nedodal bych, ze by k tomu dosazeni bylo treba dalsi investice v radech desitek tisic.
nogis píše:to Forest: Fakt uvažuj o léčení. Odborná pomoc tvé problémy vyřeší a lidem okolo pomůže... (LOL)

To, že se chceš pochlubit majetkem otce přece šlo říct i normálně. (wallbash)
Nogisi, pouvazuj nezli neco takoveho postnes, protoze:
1) nemel jsem potrebu upozornovat na ten fakt tykajici se otcova majetku a nemam potrebu se chlubit ani s dalsim - jen me pripadalo usmevne, ze se me snazi poucovat o necem tak standartnim jako ze je tam omezovac na 250kmph. Je to asi neco takoveho, jako kdyby me upozornoval na to, ze je to radovy sestivalec.

2) Tobe to mozna dojde, kdyz napise takovou blbost, ze to myslel tak, jak se snazil to humpolacky vysvetlit, nicmene ver nebo ne, ale ja zacal tuto debatu nasledne pote, co me na to upozornil dotazem, zda je mozne posunout a dosahnout tuto hranici pouze chipem, jeden ze zdejsich clenu. Proto jsem tak reagoval. Ja jsem totiz na tohle ve sve podstate alergickej, protoze me tohle nehorazne irituje a verim, ze nejsem sam. Jen jde o to, ze ostatni nad tim mavnou rukou. Problem pak vznika, ze nekteri to berou nasledne jako fakt (projde-li to) a siri to dale jako hotovou vec.

Ja plne chapu, ze jakozto Cech jsi na to zvykly. Ostatne nam Cechum se toho naslibuje a nase vlada nam maze med kolem huby a my si nechavame srat na hlavu, nicmene toto jsem schopen a ochoten ovlivnit, takze jsem tak ucinil...a to by mel byt podnet k memu leceni? Probud se a srovnej si priority.

@chiptuning: vis, oni lidi uz nejsou tak hloupi jako v minulosti a dnes jsou schopni i ledascos vygooglit, takze si dovolim Ti dat radu: neplacej zbytecne, delas ze sebe troubu ... o to vetsiho, kdyz jsi schopen me oznacit za rejpala, kdyz poukazu na Tvoji chybu, kterou ses radoby snazil ziskat prestiz nebo snad obdiv. Namisto toho jsi to mel zahrat to slusne do outu, treba "ne, kdepak, jen jsem posunul limiter" a dodat, ze k dosazeni teto rychlosti by bylo treba dalsich uprav ... tim bys ziskal. Melo Te to tuknout uz pri me prvni poznamce, sanci jsem Ti dal.

Nicmene v jednom mas pravdu, asi jsem rejpal, protoze me nehorazne sere, kdyz se nekdo ostatnim sanzi srat na hlavu. Mozna je to tim, ze jsem si kdysi nechal nasrat na hlavu. Treba kdyz mi v mych zacatcich tvrdili, ze na V-ckovem turbu mam 183koni. Nebo kdyz mi Stingray tvrdil, ze s GT2559V neni problem dosahnout 300, mozna i 330koni.

Proste jsem alergicky na takove kecy a nasledne reaguji takto podrazdene. Divi se mi tu snad nekdo? ;)

subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

@Forest: tentokrat aj celkom chapem dovod rypania...... a privadza ma to na otazku oddelenia fora na komercnu a nekomercnu sekciu... aby tu nevznikali malicherne spory medzi ludmi co sem chodia (okrem ineho) na kseft (ako aj chiptuning, Indi, TDIfun) a ich sympatizantov (..., ty, ale niekedy aj ja priznavam, ...) a nami ostatnymi "jakozto" normalnymi diskutujucimi bez vedlajsich umyslov :-) Aj ked je mi jasne ze v praxi to asi nebude mozne striktne oddelit, ale nedalo mi nespytat sa :)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@subz3ro_tdi: tohle neni o sympatiich k jakymkoli firmam, toto je o faktech a jak jsem napsal - nesnasim, kdyz se mi nekdo snazi srat na hlavu, co je na tom kua subjektivniho nechapu. Vez, ze kdyby neco takoveho napsal Richard, Zdenek nebo Brano, zareaguji stejne jako v mem prvnim prispevku k diskuzi na toto tema. A verim, ze muj prvni prispevek byl vice nezli slusny (ono i ten druhy, jen nekdo nesnese ironii).

Jen jde o to, ze se obavam, ze ani jeden by (ze zkusenosti) by neco tak hloupeho nenapsal, protoze jsou si vedomi toho, ze by se jim to vymstilo ve chvili, kdy by k nim prijelo takove auto s tim, ze majitel by pozadoval chip, ktery by mel za nasledek dosazeni takove hodnoty. ... by me zajimalo, jak by v takovou chvili reagoval uzivatel chiptuning ;) Asi by nasledovalo trapne blekotani, vymluvy apod.

bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..neviem prečo sa do chiptuninga tak navažaš za to že niečo napíše a myslí to len obrazne,ja som to pochopil ako to myslel netreba hned moralizovať...

..GT2559 videl som graf z brzdy kde malo bmw 530D seria 193ps a 297ps uprava...

..a sme silne (offtopic)
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“