Robi ti to len na jednu stranu alebo na obidve? Mohla by to byt prasknuta pruzina ak to robi moc velky bordel, ale aj spodny (gulovy) cap ramena ak je to len lupnutie.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Robí to na obidve strany no niekedy vôbec. Keď točim volant na plný rejd a pri tom cuvam alebo idem do predu. Ked stojím na mieste a točim rejd do prava do ľava nerobí nič. Dakujem za nazory.
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
Zdravim, mam obdobny problem, ted se z auta sundaly podlozky pro zvyseni podvozku a najednou to pri vytocenem rejdu doleva na doraz lupne, dela to jak do predu, tak i na zpatecku. Je to takove hlasite lupnuti pravdepodobne od praveho kola. Ma nekdo napad nebo se s necim takovym uz setkal? Bojim se s tim trochu jezdit, abych nekde nezustal:-)
Diky za kazdou radu.
Jo, já to jednou zjistil, když jsem u pumpy chtěl nafouknout př. kolo a když jsem se sehnul, málem si špičku ulomeného pera píchnul do oka...Předtím jsem si ničeho nevšiml...
Tak u mě to na pružiny nevypadá, zkontroloval jsem obě přední(rok staré) jak vizuelně, tak hmatem a na nic jsem nepřišel. Mechanik to taky slyšel, když mi vyndaval ty podložky a měl kontroloval to, ale nic nikde nenašel, tak prý jedině kloub, že by to dělal.
Jinou změnu jsem zatím nezaznamenal.
Tak příští týden dám asi znovu auto k mechanikovi, pokud se znovu nic nenajde, tak začnu asi od nejlevnějších věcí.
Jinak mi přijde toto: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 794#598794 jako podobný problém.
Protože mě to dělá v podstatě to samé, když vytočím kola na místě, tak nic, vytočím doprava a popojíždím a nic, vytočím doleva a popojíždím a jako by to lupe z pravé strany.
Pejcha píše:Tak příští týden dám asi znovu auto k mechanikovi, pokud se znovu nic nenajde, tak začnu asi od nejlevnějších věcí.
Jinak mi přijde toto: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 794#598794 jako podobný problém.
Protože mě to dělá v podstatě to samé, když vytočím kola na místě, tak nic, vytočím doprava a popojíždím a nic, vytočím doleva a popojíždím a jako by to lupe z pravé strany.
Mne to vsak nelupne, skor ako by nieco zadrelo alebo presmyklo...mozno je to homokinetak, ale ten sa prejavuje klikanim, ale mne neklika...
Skus dat spiatocku, vytoc kolesa a pocuvaj - ak pocujes klikanie tak je to homokinetak
AUDI TT 1.8 T QUATTRO 225bhp - predane
AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav
EDIT: Nový poznatek, při té zpátečce a vytočených kolech vlevo se při tom lupnutí auto na pravé straně nadzdvihne výš, snad se mi to jen nezdálo, to by mohlo už pomocí jako vodítku zdejším zkušeným mechanikům.
Nechci koupit zbytečně nějaký díl totiž.