vacka+zdvihatka na PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mam doma dve origo vacky,dam ich pozriet alebo ak sa daju nejak premerat tak premeram a podla toho. Keby novu tak et engineteam kupim,v nemecku mi ju ponukli za cca 150€,myslim ocelovu.
Ak vie niekto ako premerat vacku a aku maju byt hodnoty,tak napiste,moze sa potom dat toto vlakno do faq..
Ak vie niekto ako premerat vacku a aku maju byt hodnoty,tak napiste,moze sa potom dat toto vlakno do faq..
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Roman 1620: Vidím, že máme stejné dodavatele
Jinak zdvihátka vem klidně INA. Ty problémy byly dřív a nejsem si jistý, jestli konkrétně u techto typů. To jsem napsal jako obecný fakt. Ale za poslední rok jsem jich namontoval do X aut různých značek hodně a zatím žádná reklamace.
Přeměřit vačku jestli je to ta co potřebuješ (časování) nebo jestli je mrtvola mrtvolná (opotřebení, zdvih)?

Jinak zdvihátka vem klidně INA. Ty problémy byly dřív a nejsem si jistý, jestli konkrétně u techto typů. To jsem napsal jako obecný fakt. Ale za poslední rok jsem jich namontoval do X aut různých značek hodně a zatím žádná reklamace.
Přeměřit vačku jestli je to ta co potřebuješ (časování) nebo jestli je mrtvola mrtvolná (opotřebení, zdvih)?

Jo, bereme tam hodně, strašnou výhodou je ten závoz 2 x denně, ceny celkem ujdou, dá se sehnat levněji ale když zvážím že mám pro to někam jet, promrhanej čas atd, raději koupím díl o pár stovek dražší a je to..HonzaGS píše:Roman 1620: Vidím, že máme stejné dodavatele![]()
Co máte za dodavatele ND?roman1648 píše:Jo, bereme tam hodně, strašnou výhodou je ten závoz 2 x denně, ceny celkem ujdou, dá se sehnat levněji ale když zvážím že mám pro to někam jet, promrhanej čas atd, raději koupím díl o pár stovek dražší a je to..HonzaGS píše:Roman 1620: Vidím, že máme stejné dodavatele![]()
asi pôjdem do tohto http://www.ebay.ie/itm/038109101R-Nocke ... 1985937329
-
- Sběrač informací