BMW 120d 2004 prevodovka mechatronic

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
maximumdany
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

BMW 120d 2004 prevodovka mechatronic

Příspěvek od maximumdany »

mam tu taky problem doniesli my 120d bmw automat ze auto je v nudzaku a ide iba v 3 prev.stupni cize nudzak svieti sa kontrolka prevodovky .ak auto nastartujem s P sa neda preradit iba ak dvihnem kozeny potah rych.paky a manualne odistim ale pri zaradzovani R alebo D auto velmi trhne.pocas skusobnej jazdy prevodovka nehuci auto som skusal dat na diagnostiku ale nechce sa prevodovka komunikovat s 3 roznimy pocitacmi cim to bude?poistky skontrolovane.uz som asistoval pri vymene mechatroniku a tipek nahral novy software a auto slape dobre ale vtedy sa dalo vycitat chyby teraz sa nedaju.a preto ten tipek sa nechce do toho pustit.povedal zevraj ani pouzitu prevodovku sa neda namontovat lebo v prevodovkovom pocitaci treba prepisat cislo karoserie a je moznost ze auto nikdy nenastartuje.BMW garaz zdiagnostikoval chybu:vymena mechatroniku a/4000 €\ a potom sa uvidi ci aj prevodovka nieje znicena auto ma 45 000 km najazdenych prvi majitel .-trochu zvlastne nie ? ma niekto nejaky napad co to je a co sa stym da robit? vdaka chalani
Odpovědět

Zpět na „BMW“