Audi 80 TDi - tempomat

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tomáš Jochman
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Audi 80 TDi - tempomat

Příspěvek od Tomáš Jochman »

Může mi někdo prosím poradit s instalací a zapojením tempomatu? Dělal to už někdo? Zkoušel jsem hledat, ale na Audi 80 jsem nic nenašel. Ve značkovém servisu v Brně chtějí za páčky cca 3500 a za zapojení to samý :o a v servisu kde dělají alarmy apod. zas řekli, že to na B4 nejde...
kevino
Aktivista

Re: Audi 80 TDi - tempomat

Příspěvek od kevino »

Tomáš Jochman píše:Může mi někdo prosím poradit s instalací a zapojením tempomatu? Dělal to už někdo? Zkoušel jsem hledat, ale na Audi 80 jsem nic nenašel. Ve značkovém servisu v Brně chtějí za páčky cca 3500 a za zapojení to samý :o a v servisu kde dělají alarmy apod. zas řekli, že to na B4 nejde...
a je tam el plyn alebo este lanko ?
Tomáš Jochman
Sběrač informací

elektronickej. Teoreticky by to snad šlo zapojit tak jak jsou tu uvedený návody pro Octávku I, ale radši bych to konzultoval s někým, kdo už to dělal
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Tomáš Jochman píše:elektronickej. Teoreticky by to snad šlo zapojit tak jak jsou tu uvedený návody pro Octávku I, ale radši bych to konzultoval s někým, kdo už to dělal
ja som robil na audi A6 a pohoda, napsi co je to za rocnik a typ motora. skusim pozret nejaku schemu. podla octavie to nezapojis
Tomáš Jochman
Sběrač informací

je to rok 95, motor 1Z
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Tomáš Jochman píše:je to rok 95, motor 1Z
no k tomu schemu nemam. mozem ti poslat z golfa III s tymto motorom ale rocnik 96 tusim alebo nieco ine s tymto motorom...
Tomáš Jochman
Sběrač informací

Dost dlouho jsem tu nebyl. Jestli můžeš poslat aspon to schéme z Golfu III, snad by to principielně nemělo být o moc jiný. Předem díky.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“