Koupe polo sdi 47kw rv.00
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Koupe polo sdi 47kw rv.00
Dobry den, nemel jsem naftjaka, ale chci koupit. Jedu za polo 1.9 sdi 47 kw. Hledal jsem na webu veskere info ale vsude se pise o novych motorech CR nebo PD. Vim ze je to jednoduchy a bezporuchovy motor. Ale na co se davat pozor, a jak myslite jestli bude fajn pokud zajedu do servisu, zjistit kompresni pomer a kouknut celkem na spodek atd? Pripadne kolik to bude stat a jestli to se dalaji normalni lidi pri koupe levnych aut? (Nejsem proste takovy
). Diky za odpovedi. Evzen

-
- Aktivista
-
- Nováček
Do prace a zpatky, cestovat apod.slovacek.milos píše:záleží na co chceš je to plazoun pracant
Jako necekam ze dostanu nove auto, pocitam s tim ze bude potreba vymenovat cepy, silentbloky atd.
Ale proste vim, ze dizly schopny jet az do posledni chvile. Jeden znamy si koupil vw b4, aaz jel s tim 20 tisic, a do konce mu tahlo...az prestalo zjistil ze ma 14 8 6 2 ve valcich misto odpovidajicim 30)))
-
- Přispěvovatel
-
- Nováček
Udelal bych tak zrejme, pokud bych nekoho mel))) Jak rikaji vsichni moji kamosi, do traktodu nejdu)senioring1 píše:Rada , ktorú potrebuješ pri kúpe starého auta by vydala na knihu . Nechaj to obzrieť niekomu kto tomu rozumie . Aj keby si ho musel zaplatiť , môže ti ušetriť hromadu trápenia a peňazí .
Nechcu proste kupovat nic draheho, zadny CR nebo PD. Chtel bych poridit obycejne sdi nebo tdi, zadne zavody apod) Ale nechci koupit vraka, do ktereho potom jeste dam 20000 korun aby s tim jelo)
-
- Aktivista
[quote="senioring1"]Rada
asi tak nějak pokud z toho auta už někdo vysál vavříny do morku kosti je to to oničem,
na SDi nemohu říct půl špatného slova je to pracant na moje palivo jezdil skoro 2OO.OOO km, sto kiláků zvládl za 12 korun, kolem srážnice kde je rovina ideální stroj,
moje stará je beran věčne prskala, tak si koupila koktávku a ta už i něco stojí a na rozpočtu je to poznat
a to e ještě nic neposralo jen provoz 
asi tak nějak pokud z toho auta už někdo vysál vavříny do morku kosti je to to oničem,
na SDi nemohu říct půl špatného slova je to pracant na moje palivo jezdil skoro 2OO.OOO km, sto kiláků zvládl za 12 korun, kolem srážnice kde je rovina ideální stroj,
moje stará je beran věčne prskala, tak si koupila koktávku a ta už i něco stojí a na rozpočtu je to poznat

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
mám tu záhoráka přesně jak píšeš prověřil co se dalo a furt se mu něco jebe a jebe,senioring1 píše:U nás sa hovorí , že " za peníze v Praze dum " . Obzri auto , dohodni cenu a navštív servis a požiadaj ich o túto službu . Je to dobrá investícia .
auto bez šrábanečku měřidlem laku lak stejné vrstvy,
vybec si nevybereš,
starter, altík, baterka, řídící vstřik, oba homouše, brzdy, čidla, uložení, a ted asi převodovka

-
- Nováček
Hehe...to jo...to muj znamy koupil si auto na lpg, za 70, za 3 mesice investoval skoro 25 tisic a dal investuje....jenze to bavarak, to tam tak musi byt))))slovacek.milos píše:mám tu záhoráka přesně jak píšeš prověřil co se dalo a furt se mu něco jebe a jebe,senioring1 píše:U nás sa hovorí , že " za peníze v Praze dum " . Obzri auto , dohodni cenu a navštív servis a požiadaj ich o túto službu . Je to dobrá investícia .
auto bez šrábanečku měřidlem laku lak stejné vrstvy,
vybec si nevybereš,
starter, altík, baterka, řídící vstřik, oba homouše, brzdy, čidla, uložení, a ted asi převodovka![]()
Mozna ze vis jake tam jsou nejcasteji zavady aby aspon na to dat pozor.
Asi vlastnis fabku sdi a jezdis na RO? Tak tam asi stejny motor a prevodovka, ne?
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista