DELPHI DS150E nejde pouze BMW?? - VYRESENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Porkyyy píše:
v cinskych verziach s dvomi PCB, staci vymenit smd zenerky D701 a D703 za smd 1N4148 a ide BMW aj Ford na 100%
konecne někdo rozumnej kdo se snazi pomoct nahodou nejakej navod a seznam dilu by se asi nenasel co?
VW golf II 1.9Tdi 260hp
Škoda Octavia II 2.0tdi
Bmw e61 535d 375hp
tel 774311188
Škoda Octavia II 2.0tdi
Bmw e61 535d 375hp
tel 774311188
Ty jsi nejlepsi borec, vymenil sem dve blbosti dohromady za 10kc a vse funguje, dekuji za radu!!!!Porkyyy píše:
v cinskych verziach s dvomi PCB, staci vymenit smd zenerky D701 a D703 za smd 1N4148 a ide BMW aj Ford na 100%
VW golf II 1.9Tdi 260hp
Škoda Octavia II 2.0tdi
Bmw e61 535d 375hp
tel 774311188
Škoda Octavia II 2.0tdi
Bmw e61 535d 375hp
tel 774311188
Supr kluci dík... diody mám v šupleti, tak to pořeším. Akorát musím počkat do zejtra, bo jsem byl v hospodě a teďko se mi třepou pazoury 
Ještě bych poprosil koukněte na ten cínovej můstek na další desce, ten vypadá že je úmyslně a není ani přelakovanej. K čemu to může bejt dobrý?
To tam asi radši nechám... Já totiž mám problém že mi to v e-obd modu nejede s některejma autama, takže si nenakoduju třeba vstřiky, ale se stejným autem jiná diag frčí. Podle demo verze by to mělo umět i tohle.

Prodejce neví nic moc, tvrdí že to musí jít, bo všecky testuje, tak to s ním nechci už hrotit, protože tahle krabice jinak spolehlivě čte všecko a už má půl roku za sebou, takže by se chyby projevily. Kdyby poslal novou, což nabízí, byla by další loterie co jinýho tam zas bude špatně

Ještě bych poprosil koukněte na ten cínovej můstek na další desce, ten vypadá že je úmyslně a není ani přelakovanej. K čemu to může bejt dobrý?
To tam asi radši nechám... Já totiž mám problém že mi to v e-obd modu nejede s některejma autama, takže si nenakoduju třeba vstřiky, ale se stejným autem jiná diag frčí. Podle demo verze by to mělo umět i tohle.

Prodejce neví nic moc, tvrdí že to musí jít, bo všecky testuje, tak to s ním nechci už hrotit, protože tahle krabice jinak spolehlivě čte všecko a už má půl roku za sebou, takže by se chyby projevily. Kdyby poslal novou, což nabízí, byla by další loterie co jinýho tam zas bude špatně
Operuju, operuju... a najednou pitvám, pitvám
dá se podobným způsobem vyřešit i tento problém,že v měřenýh hodnotách nepíše přímo název veličiny,viz foto nebo tyto verze to prostě neumí.....z jednotek se to dá v podstatě určit ,ale někde to veličiny pojmenovává,foto je z Octavia II

Naposledy upravil(a) mjanulik dne 11 led 2015, 17:48, celkem upraveno 1 x.
mělo by to být jen zdvojené,taže tento můstek nemá na nic vlivdava73 píše:Supr kluci dík... diody mám v šupleti, tak to pořeším. Akorát musím počkat do zejtra, bo jsem byl v hospodě a teďko se mi třepou pazoury
Chyba
Zdravím zkusil jsem koupit klon z číny. Jasně asi to je hajtra, ale snažim se ji rozchodit a prosím o pomoc. Instaloval jsem tak jak se má a mrkněte co mi to dělá. Prosím o radu.
https://www.youtube.com/watch?v=IMe79jv_i_k
https://www.youtube.com/watch?v=IMe79jv_i_k