Diagnostika Autocom - rozdiely v prevedeni

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Mates17
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Mates17 »

a nevíš jak to proměřit?
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
Reewiden
Přispěvovatel

Příspěvek od Reewiden »

Obrázek

tu je zapojenie Bt modulu ale čo konkretne premerat tak neviem .. najskôr komunikacne kontakty alebo skontrolovat ci je to dobre naletovane kedze niektorí cinania pajkuju jak 5 rocne deti :D
Mates17
Přispěvovatel

Příspěvek od Mates17 »

ok,děkuji moc,ale to dám udělat šikovnější,to je na mě moc malí
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
dava73
Nováček

Příspěvek od dava73 »

Ahoj, mám dojem že mi nejedou všechny protokoly, na deskách jsem našel nějaké nezvyklosti, co vy na to znalci?

Na první fotce propájené kontakty v kroužku, to bych řekl že je úmyslná úprava

Na druhý fotce v kroužku opět propájené kontakty, ale to si myslím že je přehmat , co ? Zkusím to vyčistit.
A pak ty zenerky, v kroužkách...

Jinak pro účely čtení a mazání chyb to maká dost bezvadně, už jí mám asi půl roku. Problém je, že mi jede u nějakých aut jen základ, ale nedostanu se na kodování vstřiků, nebo kalibrace podvozku u LR Td5, ( e-obd) ačkoliv to demoverze předvádí jako možné. Auto přitom OK, jiným hardwarem to jede.
Tady se při pokusu o e-obd ve třetím řádku vypíše chyba , připojení nešlo vytvořit. ISS atd normálně ale vidí a čte všechny jednotky v pohodě. Trochu mě to vadí, protože si na svoje auto musím půjčovat origošku, tak bych rád kdyby to fachčilo komplet

ObrázekObrázek
Obrázek[/img]
Operuju, operuju... a najednou pitvám, pitvám
Reewiden
Přispěvovatel

Příspěvek od Reewiden »

a aky maš typ zariadenia ? zlatu verziu alebo novu ?
dava73
Nováček

Příspěvek od dava73 »

Novou CDP150 , dvě desky, kupovaná s SW 13.3 , teď 14.2, ale furt stejný...
NEW VCI bez BT
Operuju, operuju... a najednou pitvám, pitvám
Reewiden
Přispěvovatel

Příspěvek od Reewiden »

chlapi mam stare dobre zlate vci.. funguje dobre .. ale chcel by som si kupit aj nove s ledkami .. len ako tak pozeram tak su dve prevedenia ... jedno je dvoj doskove .. tie sa vadsinou aj riesia v prispevkoch alebo au aj jednodoskove a tie su dokonca aj drahsie ako dvojdoskove ...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“