TDI 74kw vs. 96kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDI 74kw vs. 96kw
Ahoj, zajimá mě jak je na tom 74kw (myslim ze AXR) ve srovnání s 96kw (ASZ), co se týká spolehlivosti, poruchovosti, jestli motor na něco vyloženě trpí, atd. A dále, jestli se chipem dá dostat přibližně na parametry té 96kw ( nejlépe pokud má někdo přímou zkušenost)[/list]
AXR je novější nemá zase tak spolehlivé turbo oproti ASZ ale na 96 se bez změn čehokoliv na HW v poho dostaneš
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
A kdo ti to delal? Mel jsi moznost porovnani s asz? Original 74kw se mi zda jako fakt strasnej lenoch...giuseppep píše:Mam octavii tour AXR 74Kw - chip na 96 Kw. Najeto mam na chipu asi 40 tisíc a bez problémů. A jinak je tam dvouhmota. Spojka zatím dobrýgolfIV píše:A jeste k tomu chipu - je to s hodnotami 96kw jeste "bezpecny" chip? Rekl bych ze jde asi nejvic o spojku...a nevis, jestli axr ma dvouhmotu?
A kdo ti to delal? Mel jsi moznost porovnani s asz? Original 74kw se mi zda jako fakt strasnej lenoch...a ostatni dily taky v pohode? Poloosy, prevodovka, turbo?giuseppep píše:Mam octavii tour AXR 74Kw - chip na 96 Kw. Najeto mam na chipu asi 40 tisíc a bez problémů. A jinak je tam dvouhmota. Spojka zatím dobrýgolfIV píše:A jeste k tomu chipu - je to s hodnotami 96kw jeste "bezpecny" chip? Rekl bych ze jde asi nejvic o spojku...a nevis, jestli axr ma dvouhmotu?
Souhlasím s giuseppep přítelkyně rodiče jí mají a také 2010 úplně jednu z posledních a mají dvouhmotu.Jinak co se týče výkonu tak myslím si že to nejede špatně mají najeto 90 000 km a rotačka 81kw je proti tomu lenoch až jsem přemýšlel že to vemu někdy na brzdu jelikož PD měly z výroby běžně víc kw než bylo psáno a říkám origo rotačka se nechytá a 1.9tdi 77kw PD také ne...Jinak jestli mohu doporučit tak chip jedině TDI FUN z Českého Těšína a MOTORPOWER kousek za PRAHOU a ještě DIESELPOWER a CIMBU ale jinak bych se asi bál jelikož keci firem jak jezdí jejich lidi na školení atd jsou vtipné kdo by prozrazoval svoje know-how

VW GOLF IV 66KW ALH
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL