Podtlakové hadice

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ClooWn
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Podtlakové hadice

Příspěvek od ClooWn »

Zdravím, měl bych další prosbičku...měnil někdo z vás na IV golfu/boře ty tenké podtlakové hadičky v zádu??Jedná se o 1.9 TDI/PD 85kW AJM. Originálně to jsou ty černé textylně opletené pokud se nemýlím :) Mám je rozedřené a tak bych je rovnou chtěl vyměnit za takové ty silikonové ale nevím kolik jich budu potřebovat( v metrech) a jaký průměr protože jsou k dostání v mnoha variantách. Mám v plánu je kupovat z www.highperformanceparts.cz Popřípadě jakou značku hadic by jste doporučili? A doporučili by jste tento obchod? neznáte nějaký levnější nebo lepší? Každopádně všem děkuji za odpovědi :)
VW Golf MkIV RV:99 1.9 TDI/PD 85kW AJM-EGR OFF
krtek27
Sběrač informací

Příspěvek od krtek27 »

Priemer 4mm staci
seat cordoba r.97 1.9 Tdi GT 81kw AFN, 1749VA, HFLO 240, FMIC, Kat off, egr off + chip
ClooWn
Přispěvovatel

Příspěvek od ClooWn »

Opravdu? nejmenší je 3mm a bojím se že 4 bude volná ale zase když je to silikonovka tak ta se moc nenatáhne ne ? takže se bojim že zase 3 bude málo :D :D Ty už jsi to dělal na G IV? A musí se to nějak zajisťovat sponama nebo něco? protože na originále taky nic není takže je to asi jen nastrčený ne?? A jakou značku by jsi doporučil?Popřípadě jinej obchod? Jinak Díky
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

už si na autě něco měnil :? třeba kolo?
ClooWn
Přispěvovatel

Příspěvek od ClooWn »

Opravdu dobrá pomoc...Děkuji mockrát :) Po této odpovědi mám jasno.. Když už se tu ozve člověk s hodně příspěvky a tudíž asi hodně zkušenostmi tak místo toho aby se na daný problém podíval a věnoval někomu 1-5 minut času a pomohl mu s jeho problémem(a udělal mu tím radost) tak si jen příspěvek přečte a rejpne takže palec nahoru a jestli nechcete pomoct můžete jít pomáhat o témat dále :) děkuji
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tak jestli nejsi totální jantar,

zajed před obchod automoto, vytáhni jednu hadičku přines ji tam řekni že chceš takovou podtlakovou 2,5 metru a postupně hadičky vytahuj řež a vyměnuj, na to nepotřebuješ internet s rejpalem ;)
ClooWn
Přispěvovatel

Příspěvek od ClooWn »

Jelikož chci objednávat přez internet tak jim hadičku asi neukážu :) a právě proto že to objednávám bych potřeboval vědět i kolik si toho mám objednat..a jak jsem taky říkal ty gumové jsou poddajné ty silikonové jak vím už tolik ne takže by to chtělo vědět přesný rozměr...a jelikož je G IV celkem rozšířené auto myslel jsem že už to tu někdo dělal a tak může poradit..Ale cajk..objednám 2 metry a budu objednávat další nebo objednám 4 a metr a půl mi zbyde ;)
pavlin2
Přispěvovatel

Příspěvek od pavlin2 »

tam kde jsou ty tenší dávám hadičky co jsou na přepady. Mají průměr 3,2 mm :)
kodyijak
Přispěvovatel

Příspěvek od kodyijak »

já jsem na AGR kupoval:
vnitřní průměr 3,5mm - 3m
vnitřní průměr 5mm - 1,5m
ClooWn
Přispěvovatel

Příspěvek od ClooWn »

Díky :)