Hledám velice šikovného a kreativního karosáře/klempíře

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Hledám velice šikovného a kreativního karosáře/klempíře

Příspěvek od Forest »

Zdravím,

poptávám šikovného a kreativního karosáře/klempíře který se nebojí experimentovat a nehledá důvody proč to nejde ale cesty jak to půjde.

Poptávám dodávku zadních 5. dveří pro VW G4 Variant s otevíratelným zadním oknem - námětů a "zdrojů" je dle mého subjektivního názoru dostatek (systém BMW se mi zamlouvá nejvíce ale je mi jasné, že si nemohu moc vymýšlet):

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jsem připraven si za dokonalou práci zaplatit ale musí to fungovat bezchybně, včetně vyhřívání, ostřiku i stírání daného okna ... těsnost a odolnost vůči nežádoucímu otevření beru jako samozřejmost.

Cenové nabídky včetně přibližného termínu dodání od závazného objednání prosím POUZE formou soukromé zprávy (klikni). Finální výrobek by byl buď už v barvě nebo připraven na kit a lakování.

Předem děkuji za případné nabídky.

ŽÁDÁM TÍMTO, aby se všichni zdrželi příspěvků mimo téma, tedy vyjma nabídek na tuto úpravu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“