Občasné vynechání plynu / tahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Občasné vynechání plynu / tahu
Zdravím vlastním Lagunu II 1.9 dCi 88 kW, 2003. Problém je v tom, že když jedu tak občas nezávisle na čase, teplotě motoru nebo čemkoliv jiným, při sešlápnutým plynu, jakoby vynechá (jakobych sundal nohu z pedálu) a po jedné až dvou sekund to zase chytne a táhne jak má. Měl sem předtím problém, že auto ztratilo výkon celkově, ale to jsem dnes vyřešil výměnou váhou vzduchu za filtrem a problém vyřešen, jen mě už trápí to vynechání plynu. Měnil sem EGR, váhu, intercooler, turbo, nějaké čidlo nasávaného vzduchu (na trubce která vede z IC do sání), chcípací klapku, . Pořád nic nepomohlo, nesetkal se někdo s tímto problémem? Stane se mi to někdy 5x někdy 1x nezávisle na době jízdy. Dnes jsem zkusil vyměnit ještě čerpadlo, tak to zítra nakopnu a půjdu projet. Jinak ten plynovej pedál když je sešláplej a zničeho nic auto přestane tahat a padají otáčky, tak sem zkoušel sešlápnout až na doraz a nic, tah se obnoví až úplně vyšlápnu a znova sešlápnu plyn.
Reknu to takhle. Vycisteny muze byt sice pekny, ale to nevypovida nic o funkci. 1. musi ve vypnute poloze tesnit. 2. Musi chodit hladce a vzdy se poz vypnuti zavrit a tesnit.
A v podstate ani jedno nevyzkousis, dokud ho nerozeberes. Nemam zkusenosti s Renaultama, ale s PSA. Jak koukam na ten Renaultacky, tak nevim, jak moc ten EGR pujde rozdelat.
A v podstate ani jedno nevyzkousis, dokud ho nerozeberes. Nemam zkusenosti s Renaultama, ale s PSA. Jak koukam na ten Renaultacky, tak nevim, jak moc ten EGR pujde rozdelat.
Osobně si myslím, že egr to nebude.
Mám pocit, že to bude něco v obvodu plynového pedálu, nebo něco na co má plyn vliv. Protože, to by vynechalo při sešlápnutým plynu a hned by to chytlo, né až po vyšlápnutí a opětovném sešlápnutí. Jenže v elektrice se moc nevyznám, takže nevím.
Jo a zkoušel sem měnit plyn. pedál 2x z 1.8 benzína, je možný že by z nafťáku byl jiný? To by podle mě ten z toho benzínu nejel vůbec nebo dělal neplechu
Jinak jiné čerpadlo nepomohlo.
Mám pocit, že to bude něco v obvodu plynového pedálu, nebo něco na co má plyn vliv. Protože, to by vynechalo při sešlápnutým plynu a hned by to chytlo, né až po vyšlápnutí a opětovném sešlápnutí. Jenže v elektrice se moc nevyznám, takže nevím.
Jo a zkoušel sem měnit plyn. pedál 2x z 1.8 benzína, je možný že by z nafťáku byl jiný? To by podle mě ten z toho benzínu nejel vůbec nebo dělal neplechu
Jinak jiné čerpadlo nepomohlo.