rada ww bora motor octavia vhodné budíky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rada ww bora motor octavia vhodné budíky
ww bora1.8B americká verzia bola búraná rok výroby 10MESIAC 2001 všetko v elektrike aj strešné bol tam daný motor2.0benzín ,motorová,kabeláž,motorová jednotka z octavie 1999 aj budíky z octavie aj klúče v interiery ostalo všetko povodne kabeláž atd auto ide naštartovať len stále svieti kontrolka abs v pameti zavád žiadna chyba aj kontrolka airbag svieti v pameti chyba 01299 aj po vymazaný tam naskočí znova a v prístrojovke po zapnutý klúčika stále pípa gong po určitom čase prestane a potom sa znova spusti skúšal som tam dať aj pristrojovku z golfaIV 1998 1J0919861D KOMBI-WEGFAHRS MMO 02 gong prestal pípať kontrolka abs sviety stále kontrolka airbag-imobilizéru bliká zatial som ju neprisposoboval pristrojovku v pamati závad od airbagovej jednotky žiadna chyba a kontrolka airbagu bliká pri budikoch z octavie a golfa sa nemožem spojiť z jednotkou comfortu nejde ani centrál ani okná ide len elktrické otvaranie kufra a nádrže povodna pristrojovka bola zničená zlomený plošák
poradťe ktoré budíky by tam bola vhodná aby to všetko fungovalo ak je to možné povodne budíky bez palubného počitača
poradťe ktoré budíky by tam bola vhodná aby to všetko fungovalo ak je to možné povodne budíky bez palubného počitača
asi mas CAN BUSovu jednotku airbagu a ne CANBUSove budiky. alebo ich nemas nakodovane (19 gateway treba nakodovat)toydolls píše:takže to išlo prispôsobiť aj s tými budíkmi z octavie z 1999 modelu len airbag stále bliká je tam airbagova jednotka 1CO 909 605F vymazal som crash data cez airbag reset tool hex-can kábel sa z jednotkou nechce spojiť klasický seriový vagcom 304.1 stále a vypisuje chybu 01299 a nejde ju vymazať
napis cislo budikov co si tam dal. ci maju v strede 920 alebo 919
ale ako citam vyssie tak su z roku 99 a to budu bez CAn takze preto. da sa to spravit ale je to trocha zasah do budikov hmmm pajka a ides