Cena 2500,- vč DPH a dokladu.montáž do panelu zdarma na počkání!
Tel.608974322

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj shanim na octavku maxidot displej.Ale chtel bych ho v jine barve ( cervene-jako ma passat) slo by to?satas píše:Oprava nezobrazujících pixelů v panelech přístrojů VDO koncernu VW.Displej je original tovární VDO ne čína které jsou nabízeny na e-shopech!
Tel.608974322
to zaujima aj mna..ci to je kontakt alebo uz displej zostarolradkoslavko píše:mam Passat a poloDOT, chcel by som maxiDOT. Musia sa menit komplet budiky?. Este jedna otazka, ked sa zahreje pristrojova doska (slnko), tak sa mi stracaju informacie z displaya. Po obvode displaya to postupne mizne a nic nevidno, ako keby bol vypnuty, len v strede malo vidno.
Ahoj mel bych zajem o displej.Chtel bych na maxidot skoda octavia 1.Nevis prosim jaky tam prijdou led a kolik jich je v budikach?Majtel chce zmenit i podsviceni na cervene.Konataktuj me prosim na SZ.satas píše:Oprava nezobrazujících pixelů v panelech přístrojů VDO koncernu VW.Displej je original tovární VDO ne čína které jsou nabízeny na e-shopech!
Tel.608974322
Nahoře je uveden muj telefon co braní tomu mi v roce 2015 napsat sms či zavolat...adi píše:mas prosim ten displej?dik
Co člověk neudělá kvuli 250 ti korunám že??SCULLY píše:Ahoj, kdyžtak mám já originální displaye jak polo tak maxi doty.
Cena je 2.250,- kč