E61 otevírání okna pátých dveří

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kubima
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

E61 otevírání okna pátých dveří

Příspěvek od kubima »

Otázka pro někoho, kdo si tim prošel. Jde o E61, z pátých dveří se nechá otevřít samotné okno. Je tam pro to u stěrače tlačítko, ale nereaguje. Nemá někdo zkušenost jak rozebrat celý to těleso u stěrače? Vedou tam někudy skrz okno kolem osy stěrače dráty a já se na ně potřebuju dostat abych dal novej spínač.
Díky
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

A nejsou rozlámaný dráty kolem pantu?jsou kolem obou pantů asi 4svazky častej problém.Dveře dolu.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jj, řešil jsem, to kdysi na svým e46 touring..
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

Drátů tam je tradičně rozlámáno hafo o ty plechový průchodky, ale tím to není. Zevnitř okna pod stěračem je štekr pro to tlačítko a tam když spojím drátky, pokaždý to otevře.
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

http://www.auto-ksport.cz/foto/max/fws_ ... 2840_0.jpg
tohle z toho okna prostě nevyndám, abych mohl někudy protáhnout nový drátky. Kolem toho zavitu u osy stěrače je to zaoxidovaný snad navěky
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

kubima píše:http://www.auto-ksport.cz/foto/max/fws_ ... 2840_0.jpg
tohle z toho okna prostě nevyndám, abych mohl někudy protáhnout nový drátky. Kolem toho zavitu u osy stěrače je to zaoxidovaný snad navěky
Jde to ale byva to zaoxidovany. Prolit uvolnovacem a opatrne rozhybat. To hlinikovy teleso rado praskne
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

kdyby to hliníkový těleso .. při prvnim pokusu prasklo sklo. Zkusil jsem WD40 ale asi k tomu bude něco vhodnějšího
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ideální nahřát plynem a zatím se mi to vždycky povedlo rozdělat ale jsou to nervy...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

praskle sklo je ta horsi moznost i kdyz me se to jeste "nepodarilo". Pokud by byl zajem, jedno uplne hole tu mam navic:)
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

Škoda že to vím až ted, měl jsem tady inzerátek že koupím a ozval se jeden kterej se na mě vykašlal. Sehnal jsem za slušnou cenu celý nový dveře takže se mi tu zas válí víko :D
Ale moc jsem si nepomohl, na tom skle co jsem koupil stejnej problem drátek skřípnutej a nešlo to rozdělat. Takže až někdy se s tim autem zase potkám, zkusím jak říká ladas,
Odpovědět

Zpět na „BMW“