E61 otevírání okna pátých dveří
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
kubima
- Přispěvovatel
E61 otevírání okna pátých dveří
Otázka pro někoho, kdo si tim prošel. Jde o E61, z pátých dveří se nechá otevřít samotné okno. Je tam pro to u stěrače tlačítko, ale nereaguje. Nemá někdo zkušenost jak rozebrat celý to těleso u stěrače? Vedou tam někudy skrz okno kolem osy stěrače dráty a já se na ně potřebuju dostat abych dal novej spínač.
Díky
Díky
-
kubima
- Přispěvovatel
http://www.auto-ksport.cz/foto/max/fws_ ... 2840_0.jpg
tohle z toho okna prostě nevyndám, abych mohl někudy protáhnout nový drátky. Kolem toho zavitu u osy stěrače je to zaoxidovaný snad navěky
tohle z toho okna prostě nevyndám, abych mohl někudy protáhnout nový drátky. Kolem toho zavitu u osy stěrače je to zaoxidovaný snad navěky
Jde to ale byva to zaoxidovany. Prolit uvolnovacem a opatrne rozhybat. To hlinikovy teleso rado prasknekubima píše:http://www.auto-ksport.cz/foto/max/fws_ ... 2840_0.jpg
ideální nahřát plynem a zatím se mi to vždycky povedlo rozdělat ale jsou to nervy...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
kubima
- Přispěvovatel
Škoda že to vím až ted, měl jsem tady inzerátek že koupím a ozval se jeden kterej se na mě vykašlal. Sehnal jsem za slušnou cenu celý nový dveře takže se mi tu zas válí víko 
Ale moc jsem si nepomohl, na tom skle co jsem koupil stejnej problem drátek skřípnutej a nešlo to rozdělat. Takže až někdy se s tim autem zase potkám, zkusím jak říká ladas,
Ale moc jsem si nepomohl, na tom skle co jsem koupil stejnej problem drátek skřípnutej a nešlo to rozdělat. Takže až někdy se s tim autem zase potkám, zkusím jak říká ladas,