tdi pd - netopí

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

šejk
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od šejk »

George62 píše:Já bych začal tím radiátorem šerife. Mám taky PD a jak to popisuješ tak jsem měl to samé.Začal jsem klimatronikem pak termostat a nakonec ven s pumpou. Taky mě někdo poradil tu vrtulku. Nakonec to byl jen přicpanej radiátor. Takže zkus to nejlevnější a nejjednodušší.
ok zitra to zkusim. jeste jsem prisel na to, ze kdyz treba 4ku vytocim do 3500ot, tak ten vzduch se trochu otepli,ale pak zse zchladne kdyz uberu. proste kdyz to parkrat vytocim, tak je trochu teplejsi...
George62
Přispěvovatel

Příspěvek od George62 »

To mě právě dělalo taky.Při nízkých otáčkách ti tam jde malo vody.
Rychly Jakub
Přispěvovatel

Příspěvek od Rychly Jakub »

pokud ti vodanecirkuluju prres prepad tak se vodni pumpa netoci respektive toci se jen remenice a vrtulka ne a jak jiz bylo psano v tomto pocasi se to neprehreje zkusil bych tu pumpu
šejk
Sběrač informací

Příspěvek od šejk »

Tak radiator proplachnuty,zadnej bordel z toho netekl,takze tim to neni. Akorat jsem pote zjistil ze pres ty hadice do nej netece voda, tak vymenen termostat a beze zmeny. Ten servomotrek vypada ze chodi, tahla se hybou.

Asi to vypada na tu pumpu :( protoze po vymeneni termostatu a kapaliny se po zahrati na provozni teplotu nedostane voda do horni a spodni hadice od chladice ani do vracecky.
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

šejk píše:Tak radiator proplachnuty,zadnej bordel z toho netekl,takze tim to neni. Akorat jsem pote zjistil ze pres ty hadice do nej netece voda, tak vymenen termostat a beze zmeny. Ten servomotrek vypada ze chodi, tahla se hybou.

Asi to vypada na tu pumpu :( protoze po vymeneni termostatu a kapaliny se po zahrati na provozni teplotu nedostane voda do horni a spodni hadice od chladice ani do vracecky.
ta vodní pumpa jde vyzkoušet bez nějakého rozebírání! Tak než začneš cokoli rozdělávat jí zkontroluj!
šejk
Sběrač informací

Příspěvek od šejk »

Roman 101 píše:
šejk píše:Tak radiator proplachnuty,zadnej bordel z toho netekl,takze tim to neni. Akorat jsem pote zjistil ze pres ty hadice do nej netece voda, tak vymenen termostat a beze zmeny. Ten servomotrek vypada ze chodi, tahla se hybou.

ta vodní pumpa jde vyzkoušet bez nějakého rozebírání! Tak než začneš cokoli rozdělávat jí zkontroluj!
pozde :) uz je venku,protaci se vrtulka... takze se ted akorat meni rozvody i s pumpou...
neznam zpusob jak ji vyzkouset nez ji vyndat
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

;)
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nakonec bude muset člověk na novou vrtulku před montáží dát červík....to je ale bordel.... :(
nepropadat panice...
patrafrix
Přispěvovatel

Příspěvek od patrafrix »

Čau borci, resim to stejne, ztráta tlaku vody. Po výměně pumpy a termos. Při odstranění termos tlak náběhne, asi ne dostatečný. Výměník topení? Byl proplachnuty proti i po směru cirkulace horkou vodou s uvolnovacem hnaný externím čerpadlem.
O1 alh , S764 , egr off, gt1749VA, 400 XXX, sw série, podvozek O1 RS.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“