Držte se, budeme utahovat šrouby

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
WOB
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od WOB »

jericho-3 píše: Zatím žijeme z dotací, které dostáváme hlavně od nich,
no to je na tom celém ta největší lež...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

jericho-3 píše:Ale pepku, megachytráku, píšeš tady o Němcích, to jsou jejich peníze a ne tvoje. Zatím žijeme z dotací, které dostáváme hlavně od nich, dávají nám práci, u nás je z 80% vývoz komponentů, co nás živí..A čecháčci pořád poukazují na druhé, co dělají a nedělají. Nejradší píčují a vyčítají ostatním, co dělají špatně..Starej se o své peníze vydělané kdovíjak a nech Němce Němcům..Promluv , až budeme dělat za svoje, zatím jsme jenom uřvané děvky....Za chvilku bude po boomu, přestaneme mlaskat, a budeme koukat , kde jsou zase jaké dotace a jak zaplatit to, co jsme si zase odlasovali..A budem hledat viníka jistě opět za hranicemi...
ja jsem psal o svých danich idiote,ani nechapes smysl co kdo píše
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

WOB píše:
jericho-3 píše: Zatím žijeme z dotací, které dostáváme hlavně od nich,
no to je na tom celém ta největší lež...
A z čeho tedy žijeme, téměř 2 biliony vlastního dluhu, největší hádky se vedou o dotace, kam a kolik, např. za 5 let 700 miliard dotací spolkneme. A pořád slyšíme, co vše není, co chybí, které dálnice ještě nejsou, kdo je ještě diskriminován, kdo ještě nedostal. staví se nesmyslné stavby, cyklostezky, čapí hnízda, vlády mluví o tom jak čerpat, jak všechno zvládnout aby se to utratilo..Nikdo neřekne, co budeme dělat, až dotace skončí a budeme platit. Většina fňuká, jen aby náhodou nemusela platit 30 kč u doktora, ať za mě platí hned první den, když je mi zle, atd. atd. Tohle není žádný kapitalismus, žádnému komoušovi se ani nesnilo, co poskytnou kapitalisté svým občanům. Já když potřeboval za socíku doktora, vybíral jsem si dovolenou, protože když jsem k němu šel, prohlédl mne a zeptal se, máš doma acylpyrin? Máš doma čaj, tak se vypoť a hurá do práce...Když to bylo horší, dal mi 3 dny a hurá na kontrolu a pak se uvidí. Nebyla horečka, šup do práce...Ve velkých firmách, kde byl doktor přímo v závodě, měl jen určitý limit, který nesměl překročit, aby podnik splnil plán...Atd. atd. Z lidí dělají zhýčkané sračky, a doktor si dnes nedovolí někoho neuznat...co kdyby. Všichni jen kvičí, v Tv se ukazuje dítě z exotickou nemocí, která není ani pojmenována a jak je to hrozné, že se jim vše neplatí, jak to mají dělat.atd. .Dřív to bylo každému fuk, nic špatného se neukazovalo, jen to, co bylo v USA. Jsme rozmazlení, vychcaní a neustále nespokojení..Samozřejmě a naštěstí ne všichni...Dostat se do opravdového srabu, tak se tady povraždíme a prodáme jeden druhého za slib většího žvance..Zatím jen jeden druhého podvádíme a ještě se s tím chlubíme jací jsme pašáci...
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

jericho nemlať tady prázdnou slámu, stejně to nebudu číst, nechce se mi a nemám čas.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

:D :D :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

WOB píše:jericho nemlať tady prázdnou slámu, stejně to nebudu číst, nechce se mi a nemám čas.
Tak to nečti, ty jsi něco prohlásil, já ne..Pusť si nějakou hru, bude aspoň prča..
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

chaaa další geniální výmysl té naší svobodné demokracie-zvýšení poplatků za internet z důvodů jeho cenzury no o něčem takovém se stb za sociku ani nesnilo.
seat 2.0 tdi
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

jeeee to se tu zase jericho vykecá u jointa
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Stačí tenhle dábelský vynález z USA vypnout a máš klid. Můžeš psát pohlednice. Ale proč se čílíte soudruzi, vždyť cenzura je vaše parketa, ne? A ti co to dnes navrhují, jsou z vašeho vrhu..Zeman by taky chtěl, aby to, co píší novináři a vysílá TV prošlo hradem a ovčáček čuráček tam dal razítko jitrnice a slivovice...
nepropadat panice...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

jasnýýý vole, všechno špatný udělala rudá pakáž, a ty jsi čistej jak padlej sníh, určitě jsi ani mouchu nikdy nezabil
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Všechno ne, ale to co má nakontě se nedá omluvit ani zapomenout. Tobě a tvým kámošům prostě nevadí, když se lidem ubližuje, krade a loupí, .jen ty rozorané meze co napáchaly, ale hlavně, že vy se máte dobře. Proto jsme každý jiný, a styděl bych se být ve vašem houfu.A co se týče zabití, neměl jsem potěšení umlčovat němé tváře, ale kolikrát to jinak nejde. Ale moc dobře vím, že jsem schopen zabít lidskou svini, která ve jménu čehokoliv ubližuje ostatním. Takže si dejte soudruzi pozor, přistihnu-li vás v akci někdy v budoucnosti,a ještě tady budu otravovat, tak provedu konečné řešení...Dodnes ve světě chybí zůčtování s komunismem a jeho zvěrstvy, a tam kde se nechá bez povšimnutí zlo a jeho pomahači, tam nastupuje postupně další, o trochu změněné zlo nové...Němci dodnes řeší svinstva, která páchali,prostupuje to celé generace, naopak Rusové je zakonzervovali, kdo je připomíná je eliminován, stvořili si na to nové zákony, popírají a předělávají minulost, jejich státní Tv a jiné sdělovací prostředky obyvatelstvu vymývají mozky , takže můžeme v blízké době čekat návrat všeho svinstva rudé říše v novám hávu...Proto díky USA, že když je kopli čeští parchanti doprdele s radarem, tak to neodpískali a přesunuli se do Rumunska. Samozřejmě že Moskalové řvou, jako řvali vždycky , ale doufám, že je Amíci mají dobře v merku, a SILNĚ pracují na tom, držet zběsilé , pomatené Rusy na uzdě..Doufám, že mezi statisíci , nebo miliony Rusů , kteří utekli do USA najdou dost těch, kteří jim v tom pomohou./bohužel mezi nimi jsou i ti opační/..Bohužel mají smůlu, že žádní američané do RF neutíkají, takže to mají v tomto směru velmi těžké...
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho pokus se také zapátrat kolik do podělaný unie odvádíme a kolik dostáváme, ale kdo vlastně nejvíc dostává. Pak pochopíš , že ruka ruku myje.
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

A ještě jedna věc. Podívej se o co se již pár desítek let snaží rody Rotschildů a Rockefellerů, o genetických potravinách , stříkání oblohy nad tvou chalupou, Herbicidech v jídle co jíš, očkování v podřadných zemích proti plodnosti v domění, že je to prevence nemocí, umělé snižování populace atd. Kdo to dělá Rusové ?
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

myslím jericho, že tvoje konečné řešení proběhne v trenkách až jednou pochopíš co že jsi to tu napsal za stohy kokotin
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Libor Hanzal píše:Jericho pokus se také zapátrat kolik do podělaný unie odvádíme a kolik dostáváme, ale kdo vlastně nejvíc dostává. Pak pochopíš , že ruka ruku myje.
Nevím, kdo myje a nemyje, ale vím, že se stačí rozhlédnout a při pohledech na pole plné řepky člověk pochopí co jsme to za pitomce..Mám ji přímo za plotem, soudruh Babiš jede na plné kule, většina českých pitomců mu jde na ruku,/ prachy přece nesmrdí/, čecháčka si koupíš za pár šprdlíků a klidně bude polévat okolí svého bydliště cyankály naž natáhne brka..Výmluvy na EU jsou na denním pořádku, ale soudruzi zemědělci mají své dotace jisté, sleduji, kolikrát se ta řepka stříká , teď jí stříkali proti plísním,/v neděli/ , v úterý kvůli škůdcům , měli tam dokonce velkou cisternu , aby stačili jedy doplňovat, a když doma nejsem, neustále potkávám na silnicích stříkací příšery se složenými křídli..A povídačky naší kačky kolik odvádíme proti tomu, kolik dostáváme není třeba komentovat. to jen kvákají čecháčci, aby se tolik nemuseli stydět...Co pořád slyšíme, kam jdou tyhle dotace, kam zas tyhle, támhle vodní svět, támhle nová čistička, támhle nová dálnice, atd. atd. Největší zloduši tady melou o korupci, přitom ta je často živí, lidé je milují, když rozdávají společné peníze, támhle tomu, ještě tomuhle, á na tohohle jsme zapomněli, atd..A svět se točí a může zato dábelský vynález z USA.Jak to ti Rotschildové dělají? Jakto, že jsou za mořem a díky tomu tady lejeme na sebe jedy?Že by Rockefelerer byl domluvený s Frantou, který tam ty jedy sere v utěsněné a klimatizované kabině? Máme jeden velký handicap, my nikdy nic, vždy za vše, co se tady stalo mohou ti nahoře, nejlépe za mořem , ti boháči...My jsme sice stavěli šibenice, stříleli do svých spoluobčanů , ničili svou krásnou zemi a rabovali její bohatsví, ale co nám vlastně zbývalo, že?Přeji všem parchantům, co se na tom nějak podílí, a mají z toho prospěch, aby jako první skončili na onkologii a je mi líto dětí hloupých matek, které jedou s kočárkem a malými dětmi u své sukně, ukazující jim vedle lánů řepky ten divný stroj s dlouhými křídly..A když vane vánek směrem k nim, mají zaděláno na zdravé potomstvo...A pak nic netuše s usměvem hodí lísteček pro pána a jeho lobby, který jim slibuje nové miliardy a nové příplatky na co si člověk vzpomene..KAŽDÝ JE SVÝM STRŮJCEM ŠTĚSTÍ...Mnohým lidem, hlavně ve městech tohle nedochází, ale v přírodě a na vesnici je věc jasná..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“