Zastavba gtb1756vk do agr

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Frenzy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Frenzy »

:(
Naposledy upravil(a) Frenzy dne 23 bře 2016, 12:01, celkem upraveno 1 x.
Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
matesfox
Přispěvovatel

Příspěvek od matesfox »

svařeč říkal že litina jako taková se blbě svařuje,že se musí předehřát pak dohřívat a je tam obrovské vnitřní pnutí a není to jak nerez či ocel...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

matesfox píše:svařeč říkal že litina jako taková se blbě svařuje,že se musí předehřát pak dohřívat a je tam obrovské vnitřní pnutí a není to jak nerez či ocel...
No, diky Frenzy ale priste, nezli neco takoveho postnes tak mi dej prosim vedet. A jinak ano, to je muj produkt (pouze vyfukova cast, turbo je original od jineho dodavatele).

Mimochodem, nikdo netvrdi ani to, ze je to lehke ani to, ze je to levne ... co to ale je (v mem provedeni), tak je to kvalitni a ucinne. Nebudu tu znovu psat napsane, komu unikla debata na toto tema, tak necht si to precte zde.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Rotah
Přispěvovatel

Příspěvek od Rotah »

Ano Frenzy, přístě nežli něco takového postneš, tak dáš prvně vědět Forestovi a poté mně a já ti rovnou řeknu, že ne. Nebo Ti přijde normální bez optání zveřejňovat cizí fotky cizího auta?!
Ano, svody jsou Forestův produkt, je to naprosto perfektní práce a Foresta s klidným svědomím doporučím komukoliv, kdo by měl o něco podobnýho zájem, ale auto je to moje
a kdybych měl zájem tady něco takovýho postovat, udělám to sám. :roll:
BMW e46 330D - 150kw/410Nm
Honda S2000 - 170kw/208Nm
_
Ibiza mk3 TDI 81kw
Ibiza mk3 TDI 66kw
djvlada
Přispěvovatel

Příspěvek od djvlada »

Bože aby jste se nerozbreceli nad fotkama příště google a něco si Stáhni tady jsou poslední dobou háklivý na všechno a navíc bych to bral jako dobrou referencí kdo umí umí kdo neumí cumi a nechá si to radši udělat od někoho kdo to umí a pořádně než od nějakého deduli doma v garáži
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
Rotah
Přispěvovatel

Příspěvek od Rotah »

Nebrečím, ale až tady bude zveřejňovat fotky Tvýho auta člověk, se kterým jsi v životě nebyl v kontaktu, řeš si to jak chceš a já si to budu řešit tak, jak uznám za vhodný já.
Stačí se totiž podívat jakým směrem se ubírají zdejší diskuze a kam se to ve většině případech zvrhne a možná pochopíš, proč nemám zájem sem čímkoliv přispívat.

Je to moje přání, moje rozhodnutí a jestli to nejseš schopnej akceptovat, je to Tvůj problém.
_
Ibiza mk3 TDI 81kw
Ibiza mk3 TDI 66kw
djvlada
Přispěvovatel

Příspěvek od djvlada »

Ti nikdo nebere že je to tvoje car a práce Foresta pan se zeptal našel fotku asi ju někde viděl na fóru a stáhl takže si ji postnul sám takže už ji stejně má stáhnuto dalších xxx lidí já se jennzastal Foresta že jeho práce je videt a že je krásná že málo kdo umí tak jako on s pokud se ti nelíbí tahle fotka odstar ji sám tam kde si ji dřív postnul ty mě jesi auto někdo někde postne mě to vadit nebude mám sérii a Nestydím se za ní a když někomu pomůže jenom dobře
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
Rotah
Přispěvovatel

Příspěvek od Rotah »

Umíš číst ? Jasně píšu, že opravdu nemám zájem tady (a tím pádem samozřejmě i kdekoliv jinde na internetu) cokoliv zveřejňovat a on tu fotku našel asi jen tak někde na fóru. Jasně. :D

Tyhle fotky jsem poslal POUZE A JENOM Forestovi, aby věděl, jak to v tomhle případě vyšlo s místem a kam se dá případně příště uhnout, předělat nebo cokoliv.
Takže Frenzy má tyhle fotky od Foresta a když už jsme u toho, ani Forest nedostal moje svolení tyhle fotky komukoliv přeposílat. Forest má svoje fotky samotných svodů s housingem,
který by v tomhle případě měly úplně stejnej význam, protože pokud dobře čtu, začalo se tu "řešit" přivaření svodů a to se ani nedá říct, pouze tu jeden člověk napsal, že je to lepší cesta
než použití mezikusu. Kromě toho se tady řeší Octavie a ne Ibiza, která je postavená na úplně jiné platformě.

Jedinej problém je ten, že s Forestem toto sdílení fotek můžu probrat telefonicky, jelikož jsme spolu v kontaktu, ale Frenzyho opravdu neznám, on nezná mě a tak nechápu proč by zrovna
on měl zveřejňovat tyto fotky. A mimo to, tady se nikdo na žádnou fotku neptal, takže tato fotka byla naprosto zcestná a ještě navíc od člověka, kterej s tím nemá nic společnýho.

EDIT: píšeš, že ses akorát zastal Foresta.. Já jsem snad řekl něco proti Forestovi ? Krom toho, že jsem hned v prvním příspěvku přiznal, že svody jsou jeho práce, že su naprosto spokojenej,
a že ho klidně komukoliv a kdykoliv doporučím..? Já tady řeším pouze a jenom Frenzyho a jeho zveřejňování cizích fotek bez zeptání, takže nevím, co sem taháš ňáký zastávání se Foresta.
_
Ibiza mk3 TDI 81kw
Ibiza mk3 TDI 66kw
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

No, myslim si, ze neni az tak zle jak je to zde podavano ... po dohode s Rotahem i Frenzym doslo k odstraneni obrazku.

Chyba je na me strane a ano, priznavam ji: tuto fotku jsem dal k dispozici Frenzymu jako inspiraci (protoze se zname osobne) protoze mu odeslo turbo a zvazoval i zastavbu 1756tky. Predpokladam, ze ji postnul v dobre vire a bez postrannich umyslu nebot, muzeme se tu sahodlouhe hodiny bavit o tom, ja je nebo neni neco dobre ci spatne, ale vnimani na zaklade slovniho vyjadreni je subjektivni a nebo staci postnout obrazovou dokumentaci, diky kterym si lide uvedomi naprosto zretelne viditelne rozdily.

Pro predstavu technickeho zpracovani vystupu ode mne (pozn.: nebrousene svary!) a od "pseudokonkurence" (svary i po castecnem brouseni).

To, ze jsem ho neupozornil na to, aby to nesdilel je moje vina a prebiram za to plnou odpovednost a timto se Rotahovi i Frenzymu verejne omlouvam.

Paklize mohu uvest neco na obranu: na tom obrazku neni vlastne ani nic z Tveho know-how videt, jen to, ze jsi peclivy perfekcionista, ktery stavi pojem prestavba/modifikace/tuning do spravneho svetla.

... ale samozrejme dekuji za pripadne uznani, vazim si toho, je pro me podnetne a motivujici. Dava mi jistotu, ze se jsou jeste lide, kteri kvalitu vnimaji a dokazi ji (d)ocenit.
Naposledy upravil(a) Forest dne 23 bře 2016, 13:06, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

Tímto se omlouvám i já za postnutí obrázku, nevěděl jsem, čí je to auto a vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo majiteli vadit.

Chtěl jsem pouze ukázat práci Foresta, o kterém vím, že svou práci odvádí pořádně a do posledních detailů a možnost příruby, která není ideální, u něho nepřipadá v úvahu, což je dobře!
Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
johnyM128
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyM128 »

matesfox píše:
johnyM128 píše:len by som doplnil - ako písal forest - najlepšie navariť... problém je že nie každý to vie...

hadička odvod oleja - pozor na teploty!!! niektoré hadičky sa pri cca 100C začínajú rozpadať!

http://www.hansaflex.cz/

no neviem 10€ za hadičku nieje fakt vela... pri cene iných vecí je to nič :D
hodně to není to vůbec ne,a jakou cca potřebuju delku ?(turbo ještě nemám teprv přijde a chci si do té doby věci sehnat)
nahodiš, zameriaš na počkanie spravia... nevieš to zistit do predu - to veru neviem
Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“