statistika poruchovosti motorů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no tak to jsi jeden z mála a otázka mimo proč nelezou kuny nebo co to žere svazky a hadice do starších aut
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Bylo mi řečeno že na kabely ke svíčkám je dneska jeden výrobce a že to žerou úplně všude stejně. Tak mi to vždy něčím nastříkali a byl svatý klid.
poprvé to bylo 2,4 tkm to firma platila pak 8 tkm to už servis vzal na své bedra a od té doby nic. A musím říci že i spotřeba byla hodně v poho.
poprvé to bylo 2,4 tkm to firma platila pak 8 tkm to už servis vzal na své bedra a od té doby nic. A musím říci že i spotřeba byla hodně v poho.
Naposledy upravil(a) Felipe dne 31 bře 2016, 21:56, celkem upraveno 1 x.
protože ty novější líp recyklovatelný kabely,hadice a filc jim víc chutnají,ale za to nemůže automobilka.Ladas píše:no tak to jsi jeden z mála a otázka mimo proč nelezou kuny nebo co to žere svazky a hadice do starších aut
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Felipe píše:Bylo mi řečeno že na kabely ke svíčkám je dneska jeden výrobce a že to žerou úplně všude stejně. Tak mi to vždy něčím nastříkali a byl svatý klid.
Jeden výrobce není
Biimbo píše:protože ty novější líp recyklovatelný kabely,hadice a filc jim víc chutnají,ale za to nemůže automobilka.Ladas píše:no tak to jsi jeden z mála a otázka mimo proč nelezou kuny nebo co to žere svazky a hadice do starších aut
Recykláty se na pohledové ( interiérové ) a funkční věci nepoužívají.
no vidíš a tak sis věřil já tomu testu taky nevěřím Vw a tak dá se říct dole s poruchama....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower