dým 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dým 81kw
Zdravim, mám 81kw + chip a nekouří mi to černě(jsem rád) ale čas od času bych potřeboval aby si to odfouklo černě... nějaký nápad kam dát odpor a jakou hodnotu ? chtěl bych ho na vypínač aby jsem si ho zapnul jen kdybych potřeboval... ještě jedna otázka... hodně to ničí motor? díky
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
před 20 lety jsem měl u žigula 1,6 ve výfuku trysku z jawy a v té trubičku od brzd, vedlo to do kabiny k fofr klacku a podle nálady jsem tam fouknul olej na dým nebo benzin na plamen. dobrá prdel, ale dnes nevim nevim,
tak tady máš inspiraci
tak tady máš inspiraci

R. LAGUNA II 2,0 DCi 110 KW 530 TIS KM
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
Re: dým 81kw
bud rad ze ti to nehulí, neres kraviny zvlášt v dnesni době.....Durasvami píše:Zdravim, mám 81kw + chip a nekouří mi to černě(jsem rád) ale čas od času bych potřeboval aby si to odfouklo černě... nějaký nápad kam dát odpor a jakou hodnotu ? chtěl bych ho na vypínač aby jsem si ho zapnul jen kdybych potřeboval... ještě jedna otázka... hodně to ničí motor? díky

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Tak dík asi na to teda kašlustanda123 píše:bud rad ze ti to nehulí, neres kraviny zvlášt v dnesni době.....Durasvami píše:Zdravim, mám 81kw + chip a nekouří mi to černě(jsem rád) ale čas od času bych potřeboval aby si to odfouklo černě... nějaký nápad kam dát odpor a jakou hodnotu ? chtěl bych ho na vypínač aby jsem si ho zapnul jen kdybych potřeboval... ještě jedna otázka... hodně to ničí motor? díky

To je každýmu mladochový hned jasné no aby přece nasral případného konkurenta v zrcátku a znemožnil mu předjetí:-).Naštestí tohle mám za sebou ale fichtl taky pěkne hulil:-)dawo píše:Proč by vůbec chtěl aby ti to občas hulilo???![]()
Wv golf IV egeneration ASZ+soft TDIfun 122kw@392nm-Prodáno
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
Jezdíme v partě a když bych si to dal na spínač tak bych to zapl jen jako na předvádění ... jasné vy to berete jinak ale u nás se to bere asi tak že když to hulí tak je to pěknýdawo píše:Proč by vůbec chtěl aby ti to občas hulilo???![]()

-
- Přispěvovatel
Na tanku bolo inštalované zadymovacie zariadenie , ktoré umožňovalo zmiznúť v dyme . Do rozpáleného výfuku vstrekni naftu.Durasvami píše:Zdravim, mám 81kw + chip a nekouří mi to černě(jsem rád) ale čas od času bych potřeboval aby si to odfouklo černě... nějaký nápad kam dát odpor a jakou hodnotu ? chtěl bych ho na vypínač aby jsem si ho zapnul jen kdybych potřeboval... ještě jedna otázka... hodně to ničí motor? díky
Odporúčam použiť pri mobilnej hliadke policie - stratíš sa im v oblakoch.
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Zlatá slova, je vidět, že autor byl v" boji.".senioring1 píše:Na tanku bolo inštalované zadymovacie zariadenie , ktoré umožňovalo zmiznúť v dyme . Do rozpáleného výfuku vstrekni naftu.Durasvami píše:Zdravim, mám 81kw + chip a nekouří mi to černě(jsem rád) ale čas od času bych potřeboval aby si to odfouklo černě... nějaký nápad kam dát odpor a jakou hodnotu ? chtěl bych ho na vypínač aby jsem si ho zapnul jen kdybych potřeboval... ještě jedna otázka... hodně to ničí motor? díky
Odporúčam použiť pri mobilnej hliadke policie - stratíš sa im v oblakoch.

nepropadat panice...