Kam jste "utekli" z Passata?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kam jste "utekli" z Passata?
Ahoj, spousta lidí utekla z vrzajicího passata 2005+... K čemu jste utekli a spokojeni ??
Já jej nevlastnil ale jezdil a moc mne to nebavilo, jízdní vlastnosti mě štvaly. Teď se mi dostala do ruky A4 Quattro /2001/a zlepšil jsem si dojem na koncern, sedí to lépe a i po takové době je to auto..Ale tyhle auta nejsou do města, dost tím trpí a je mi jich líto, proto přejdu zase do Fiatu... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
A v čem jezdíš ty? Ve fabii...No to si si polepšil.-bouchneš nárazníkem a urazíš servo-debilové. Mě Fiat plně vyhovuje a hlavně v jízdě na krátké vzdálenosti je ideální. Servis stojí pár šupů, nemusím trnout, zda už mi nemlátí dvouhmota, nemusím mít strach z množství práce, když se mi propadne pedál spojky, nemusím rozepínat idiotské štekry made in koncern, nemusím se bát, že když budu dělat brzdy, budu honit krok a brzdit na podlaze, atd,.atd. A mimochodem asi slovo masochista píšeš poprvé , že?Domecek píše:Do fiatu??? Proboha do jakýhoTy jsi byl vždycky masochysta

nepropadat panice...
To myslíš vážně, auto je denně v boji, jak mém , tak manželky. to není žádná voňavka s koberečky a zápisníčkem, kdy se najelo tolik a tolik a podobné píčoviny. Vždy je v nejlepší kondici to, co jezdí denně. Jako v armádě, uložená technika dojede maximálně na hranice, ale nejčastěji jen na konec okresu..A já preferuji auta, která jsou díky minimu elektroniky bezpečná/což bohužel můj Fiat moc není/, takže představa, že spadnu do strouhy , nebo mě někdo napálí , urazím uzemňovací kabel a budu bez proudu a nikdo se ke mě nedostane, protože oknem nelze vylézt, kufr nejde otevřít ...., a když omylem loktem máčknu na uzamčení vozu,/někdo to dělá záměrně/ upeču se tam bez šance na únik..A to si moc dnešních blahobytných lenochů neuvědomuje..Oni musí mít vše na elektriku, mnoho z nich není schopno otevřít kufr rukou, nádrž už vůbec ne, chtějí ovládat ze zadních sedaček muziku, potřebují na kilometr auto otevřít a podobné píčoviny...Vývoj nejde zastavit, ale blbost ano..Dcera si koupila golfa v plné výbavě, starší pěkný kus..A volala, táto, oni se mi sami stahují okna, ale teď to naštěstí zalezlo..Smál jsem se a povídám, máš plnou palbu, tak si to užij, pak stáhla okno i s dítětem uvnitř a otevřené okno nezavřela..Na parkovišti jej mít nemohla, tak jej přivezla 15km ke mně, abych to opravil. Měla na hlavě kulicha a rýmu/dal jsem tam zatím klacek/..A povídá, teď už chápu, proč tohle nechceš a děláš si z toho srandu..Proto přeji všem uživatelům nových vozů, aby si nesedli na klíček nebo kartu, popřípadě blbě nezabouchli. Já preferuji otevření zadního víka lankem nezávisle na ostatních zámcích. Skloním se, otevřu, zaklapnu a nějaké koncáky mi mohou víš co...A ne že bych měl strach o svůj bídný život, ale kdybych hořel, tak zatáhnu za lanko, přeskočím dozadu/mám dvoudvéř/a jsem venku..Bohužel můj Fiat má el. otevírání oken a ˇRJ v motoru, což mě sere... 

nepropadat panice...
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
jericho nadává na koncern a jezdí v autě které je pověstné svou perfektní elektroinstalací.
Asi máš v sobě nějakej komplex, když tady nejspíš narážíš na to převrácené lambo co odskákalo s tou modelkou na střechu a z hořícího auta nemohli utéct.
Víš, ale lenost je matka pokroku a to že to ve fabrice někdo odflákl neznamená že když si to opravíš zpsůobem DODO tak to může fungovat i několik let. (třeba když tenkej drátk ve dveřích nahradíš tlustším aby s nezlomil).
Bohužel dnes je taková doba. Jo jinak koncern k smrti nesnášám ako ty.
Asi máš v sobě nějakej komplex, když tady nejspíš narážíš na to převrácené lambo co odskákalo s tou modelkou na střechu a z hořícího auta nemohli utéct.
Víš, ale lenost je matka pokroku a to že to ve fabrice někdo odflákl neznamená že když si to opravíš zpsůobem DODO tak to může fungovat i několik let. (třeba když tenkej drátk ve dveřích nahradíš tlustším aby s nezlomil).
Bohužel dnes je taková doba. Jo jinak koncern k smrti nesnášám ako ty.
Proč komplex? Každý člověk je jiný, má jiné názory,zvyky, požadavky. Pokud to ostatní nijak neomezuje a neohrožuje, je to fuk. Možná je to pracovní úchylka kvůli tomu, že vidím často fatální závady, které jsou zbytečné..A možná také to, že jsme jezdili s auty, které píčoviny neměli a jezdili jsme s velkým požitkem a spolehlivě..Ale samozřejmě nikomu to nevnucuji, jen chci, aby auto poslouchalo mne a ne naopak.. 

nepropadat panice...