Uni diagnostika DELPHI DS150E 2014 R.3 - která ?

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
azni
Nováček
Odpovědi: 0

Uni diagnostika DELPHI DS150E 2014 R.3 - která ?

Příspěvek od azni »

Ahoj, mohl bych se s vami poradit ohledne uvedene diagnostiky ? Precetl jsem o ni uz spoustu diskuzi i recenzi a podle nich jsem dosel k poznatku, ze se sem asi dovazi ve spouste verzi a provedenich. Bohuzel i s rozdilnym fungovanim a kvalitou... :(
Konkretne bych ji rad pouzival hlavne na Land Rover Discovery Td5 (r.2002) + nejaka dalsi vozitka v rodine a od kamaradu. Tedy zadne vyhranene znacky, spise prilezitostne pouziti. Je mi take jasne, ze ta diagnostika neumi vsechno, jde mi hlavne o zakladni orientacni zjisteni zavad, o jejich pripadne odstraneni v ramci moznosti a treba i o nouzove zprovozneni nekde na cestach mimo beznou civilizaci (hodne cestujeme)...
( Nebo mate treba i jineho "favorita" mezi levnymi UNI diagnostikami ? Zasadni je tam ten pozadavek na LR Disko...)
Dekuji za rady i pomoc.
azni
Nováček

Příspěvek od azni »

nikdo nic ??
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

tak je ich vela na nete ponukanych, nie vsetky funguju 100%, najlepsie zajst za niekym co to predava a vyskusat na tom konkretnom aute....ale mal som 2 ks a s obidvoma nebol problem....samozrejme že to nevie všetko, ale ako bežná diagnostika postačuje....hoci len na čítanie a mazanie závad.....
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“