necitelnost kodu motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
obivankenobi
- Nováček
Hodně dávno jsem to taky řešil - na STK mi udělali papa, takže na evidenci vozidel - k technikům, kde mě poslali do autorizáku - pro papír, že v autě je motor co tam má být, potom zpátky k nim, vystavili nějaké potvrzení pro ražbu náhradní technologií, na STK kde to vyrazili na blok + jsem dostal protokol o ražbě náhradní technologií a zpátky na evidenci vozidel, kde to zapsali do TP.
V tvém případě nevím. Hodně záleží na tom jaký motor máš v TP a v autě a co napíše ten autorizák.
V tvém případě nevím. Hodně záleží na tom jaký motor máš v TP a v autě a co napíše ten autorizák.
Octavia combi TDi ASV + Reesha chip prodáno
VW Sharan TDI
VW Sharan TDI
-
obivankenobi
- Nováček
kod motoru mam spravne v TP tj. 85kW ale podle VIN by tam nemel byt, podle VIN by tam mel byt 66kW, takze se obavam ze autorizak me posle nekammatess píše:Hodně dávno jsem to taky řešil - na STK mi udělali papa, takže na evidenci vozidel - k technikům, kde mě poslali do autorizáku - pro papír, že v autě je motor co tam má být, potom zpátky k nim, vystavili nějaké potvrzení pro ražbu náhradní technologií, na STK kde to vyrazili na blok + jsem dostal protokol o ražbě náhradní technologií a zpátky na evidenci vozidel, kde to zapsali do TP.
-
obivankenobi
- Nováček
-
obivankenobi
- Nováček
jj, v TP je dovoz ze SRN, takze asi jak pises vymena probehla uz tam ale na motoru byl od zacatku amatersky vyrazenej kod tak sem ho nechal nedavno pri vymene jednohmoty a spojky vybrousit v domeni ze takto by to mohlo tp projit nicmene jsem dohledal ze ani tak to nebude pri prohlidce v pohodeSlavkov píše:Možná je to dovoz z DE, kde oficiálně proběhla výměna motoru za AJM
tak jen přes autorizovaný servis, aby ti dali papír, že tento motor ve tvém autě být může a zbytek ti tu lidé popsali, tj. že na STK to když tak nějak vyrazí na ten motor ..
VIN vs. motor asi až tak řešit nemusíš, když máš změnu motoru už zapsanou v TP
další možnost máš zajet přímo na nějaké STK a optat se, co by bylo potřeba - možná, že když to máš v TP tak by ten kód motoru vyrazili rovnou a ani by tě nehnali pro nějaký další papír
VIN vs. motor asi až tak řešit nemusíš, když máš změnu motoru už zapsanou v TP
další možnost máš zajet přímo na nějaké STK a optat se, co by bylo potřeba - možná, že když to máš v TP tak by ten kód motoru vyrazili rovnou a ani by tě nehnali pro nějaký další papír