Zdravim draci.. Mel bych otazecku, co si myslite o dovozu aut z anglie ? Budeme-li se bavit o octavce - kdyz privezu octu sem do ceska - co vsechno musim udelat abych dostal cistopis ? Slysel jsem neco ohledne nejakeho lejstra z boleslavi ze je to odzkouseny to predelani rizeni a takovy ptakoviny.. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti ? Kdyz bych to predelaval doma sam, dostanu nekde to razitko ? Diky moc za vsechny postrehy
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Vajgl píše:Zdravim draci.. Mel bych otazecku, co si myslite o dovozu aut z anglie ? Budeme-li se bavit o octavce - kdyz privezu octu sem do ceska - co vsechno musim udelat abych dostal cistopis ? Slysel jsem neco ohledne nejakeho lejstra z boleslavi ze je to odzkouseny to predelani rizeni a takovy ptakoviny.. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti ? Kdyz bych to predelaval doma sam, dostanu nekde to razitko ? Diky moc za vsechny postrehy
Je možno dovoz z anglie v čr přihlásit ale po přestavbě musí být osvědčení o spůsobilosti z výzkumáku a touto cestou je to drahé a zdlouhavé. Je jednodužší koupit čr doklady.
No muj nazor je ten, ze kdyz ti nepovoli prestavbu kategorie vozidla z N1 na M1, tak udelat z pravostrannyho rizeni levostarnny ti nepovoli ani omylem.
Peete píše:No muj nazor je ten, ze kdyz ti nepovoli prestavbu kategorie vozidla z N1 na M1, tak udelat z pravostrannyho rizeni levostarnny ti nepovoli ani omylem.
Konkrétně u vehiklů z MB - (N1 - M1) tohle jde bez větších problémů. U jiných značek nevím.
Peete píše:No muj nazor je ten, ze kdyz ti nepovoli prestavbu kategorie vozidla z N1 na M1, tak udelat z pravostrannyho rizeni levostarnny ti nepovoli ani omylem.
Konkrétně u vehiklů z MB - (N1 - M1) tohle jde bez větších problémů. U jiných značek nevím.
co urad, to jiny pravomoce, nejde Citroen, Opel, Ford, MB jsem neresil.
Nejde to cestou, ze prijdes k okynku a pozadas o prestavbu. Samozrejme jiny cesty ale existuji.