našel by se tu nějaký odborník na chlazení, který by mohl říci vlastní zkušenost. Měl jsem mnoho vozů a setkávám se s nimi denně, ale nikdy jsem se u žádného auta nesetkal s podobnou hlučností kompresoru. To že třeba různě vydává zvuky, chrastí, ložisko atd je asi běžná závada, ale tento kompresor konkrétně v P208 při zatížení (horko) kvílí, húúú, húúú, je to velmi patrné hlavně při rozjezdech, přeřazení a je to tak 50% hlučnosti celého agregátu, po vypnutí AC ticho, přenáší se to obzvlášť do interieru, ale venku je též velmi slyšitelné. Peugeot/Citroen o tomto problému ví, dle servisní akce kompresory mění. Co jsem našel v katalogu ND, jedná se stále o původní p/n, nikoli nějaký modifikovaný díl. Po výměně se hluk snížil tak o 25%. To ale taky přikládám tomu, že kompresor je nový a na rozdíl toho jetého může být o trochu tišší. Měl by tam být řízený kompresor bez spojky KOMPRESOR KLIMATIZACE č. dílu 9807722580
SANDEN INT- - SNE 12 AA 8850
- VNĚJŠÍ VARIABILNÍ KOMPRESOR BEZ SPOJKY A ZÁKLAD MOTORU DV6F
Tak jestli by mohl napsat někdo své postřehy nebo zkušenosti, nějak se s tím hlukem pořád nemohu smířit