Citroen C4 1,6 Hdi, 2008- rele zhaveni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Citroen C4 1,6 Hdi, 2008- rele zhaveni
Kde najdu prosim rele zhaveni
Diag. ukazuje rele zkrat na kostru. Motor jde naa tri valce v nouzaku. Ještě ukazuje valec 2 vstrik zkrat na kostru. Pujde vstrik vytahnout kdo poradi nejakej figl
Dik vsem 
povol tu podkovu co ho drží ty dvě matky na imbus a zkus s ním pohýbat, pokud se otočí, tak ho ven dostaneš, pokud ne, chyť to na dva závity a nech nastartovaný, občas tam foukni k němu nějakej odrezovač a zkus s ním hýbat, tlak z válce ti pomáhá tlačit vstřik ven, pokud ani to ne, je to průser a zavčas je třeba uvědomit majitele
vstřik někdy nejde vyndat vůbec ( však sám víš ), jednou nám ho tahač hydraulikou přetrhl...
to stejný žhaviče, poslední dobou čím dál častěji nevinná výměna žhaviček dopadla sundáním hlavy - jak říkám, majitele upozornit, oni jsou pak někteří strašně překvapení..
vstřik někdy nejde vyndat vůbec ( však sám víš ), jednou nám ho tahač hydraulikou přetrhl...
to stejný žhaviče, poslední dobou čím dál častěji nevinná výměna žhaviček dopadla sundáním hlavy - jak říkám, majitele upozornit, oni jsou pak někteří strašně překvapení..
Nevím co Delphina ukazuje a jak, ale jestli se hodnota bude výrazně lišit od ostatních tří je tam asi problém
ten kontakt se mě nezdá čoveče...ale neříkám že to není možný
nepodfukuje ten vstřik ? neslyšíš na volnoběh pufpufpuf takový ? není to kolem něho ohulený nebo mokrý od nafty ?
Dělal jsem C-Maxe a tam byla podpálená podložka nebo jako tak zvláštně vymačkaná od pórech v hlavě, musel jsem to zafrézovat, novou podložku a cajk..

ten kontakt se mě nezdá čoveče...ale neříkám že to není možný
nepodfukuje ten vstřik ? neslyšíš na volnoběh pufpufpuf takový ? není to kolem něho ohulený nebo mokrý od nafty ?
Dělal jsem C-Maxe a tam byla podpálená podložka nebo jako tak zvláštně vymačkaná od pórech v hlavě, musel jsem to zafrézovat, novou podložku a cajk..