Citroen C4 1,6 Hdi, 2008- rele zhaveni

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
markr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Citroen C4 1,6 Hdi, 2008- rele zhaveni

Příspěvek od markr »

Kde najdu prosim rele zhaveni :? Diag. ukazuje rele zkrat na kostru. Motor jde naa tri valce v nouzaku. Ještě ukazuje valec 2 vstrik zkrat na kostru. Pujde vstrik vytahnout kdo poradi nejakej figl ;) Dik vsem :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

zkus ten vstřik normalně za chodu odpojit jestli se něco změní, jestli půjde ven je otázka, je to kus od kusu, jestli jsou vstřiky nahoře orezlý, nejspíš to nepůjde
ty závady na žhavičkách to píše vždycky, to neřeš zatím, kvůli tomu to na tři nejde..
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Ja si to myslel, ze je potřeba prvne vstrik. Bez zhavicek by to jelo normal. Tak to zkusim odpolko a dam vedet. Zatím diky Roman ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

povol tu podkovu co ho drží ty dvě matky na imbus a zkus s ním pohýbat, pokud se otočí, tak ho ven dostaneš, pokud ne, chyť to na dva závity a nech nastartovaný, občas tam foukni k němu nějakej odrezovač a zkus s ním hýbat, tlak z válce ti pomáhá tlačit vstřik ven, pokud ani to ne, je to průser a zavčas je třeba uvědomit majitele
vstřik někdy nejde vyndat vůbec ( však sám víš ), jednou nám ho tahač hydraulikou přetrhl...
to stejný žhaviče, poslední dobou čím dál častěji nevinná výměna žhaviček dopadla sundáním hlavy - jak říkám, majitele upozornit, oni jsou pak někteří strašně překvapení..
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Tak jsem včera odpojil ten vstrik a znovu zapojil a porad na tri. Pak jsem zdechnul motor vypnul klicek a znova start a auto uz jde na ctyri. Nechapu... :roll: Dnes zkusim projet a uvidim, ze by jen spatnej kontakt na vstriku :? Jaky mají byt hodnoty vstriku v diag minusovy nebo plusove :? Mam Delphi diag.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nevím co Delphina ukazuje a jak, ale jestli se hodnota bude výrazně lišit od ostatních tří je tam asi problém (noteeth)
ten kontakt se mě nezdá čoveče...ale neříkám že to není možný
nepodfukuje ten vstřik ? neslyšíš na volnoběh pufpufpuf takový ? není to kolem něho ohulený nebo mokrý od nafty ?
Dělal jsem C-Maxe a tam byla podpálená podložka nebo jako tak zvláštně vymačkaná od pórech v hlavě, musel jsem to zafrézovat, novou podložku a cajk..

Obrázek
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Ne to uz jsem několikrát resil na Focusech ten samej motor. Kdyby byl spatnej vsrik tak by myslim nepomohlo znovunaastartovani co myslis :? Ja odpolko zkusim ještě kouknout na diag. co bude ukazovat a daam to sem. ;)
Odpovědět

Zpět na „Citroën“