huindai atos prime sporadicky nestartuje

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oregan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

huindai atos prime sporadicky nestartuje

Příspěvek od oregan »

Ahoj zacal jsem resit zaludny problem se startovanim u huindai atos prime 1.1 rv 2007.majitelka jezdi s autem kazdy den,a sporadicky se stava ze vozidlo nejde nastartovat.Chytne az na 15pokus.pry kdyz je zima,tak je to horsi.Nejhorsi je ze je to sporadicky.Bylo to v servise kde vymenily kabely od civky do budiku,pak chteli pry menit nehakou jednotku za 20tis,bylo to v Huindai kde nahravali novy klicky a krcili rameny,bylo to jeste v jednom servisu kde zkousely vse mozne.
Mel jsem to pujceny na vikend zkousel jsem vse mozne abych projevil zavadu a nepodarilo se mi:-(
Podle Launche mi to pise o immobiliseru.Odchazi v huindaiich budiky?Nebo to ma jinde immo?[/list]
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

první věc, když to nejde nastartovat koukni zda svití kontrolka imma
pokud ne, tak to drží immo - častá zavada
dá se vypnout a je pokoj
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

Okura píše:první věc, když to nejde nastartovat koukni zda svití kontrolka imma
pokud ne, tak to drží immo - častá zavada
dá se vypnout a je pokoj
pri zapnuti klicku sviti porad immo,ale kdyz startuju tak zhasne.Rikal jsem majitelce,aby mi to rekla jestli ji pri startu zhasne immo,ted kdyz ji to neslo rano,tak se samozrejme nepodivala.Pokud by bylo immo ,staci ti jen budiky?Napis mi SZ
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

duležítá je ta kontrolka imma, at sleduje zda když zapne klíč zda se rozsvití, pokud ne bude pouze motor točit a nic

Budíky nee, RJ motoru potřebuji
Odpovědět

Zpět na „Hyundai“