...takze nevyvedes, chapu to dobre? Jericho, systematicky se vyhybas odpovedim na moje otazky nebo podnety a jedine, jak jsi schopen na me reagovat je bud flasinet nebo kolovratek, pripadne nejake bludy ci nesmysly.Forest píše:Paklize mluvis o kriklounech, zacni u sebe (nebot ty jsi znacny krikloun) a sdel nam tu na sebe neco, cim jsi nasi spolecnosti prispel ty. Ja jsem prozatim z toho co pises dospel k nazoru, ze jsi spis takovy pabitel, ktery si vzdy uzival zivota, kterym se snazi proplout. Verim, ze je to subjektivni dojem a ze me z toho na zaklade fakt vyvedes.
Jericho a jeho genialita
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Je to jako ve škole, někomu to dojde hned, někomu se to musí opakovat několikrát a stejně mu to nedojde. Osobně mám výhodu, že na rozdíl od mnoha jsem měl štěstí, dělal jsem v práci to, co mě bavilo, což je základ životního štěstí..Brát dvakrát tolik a být naštvaný, že musíš do práce je očistec.. Jak já se ráno těšil, až budu v dílně..Tohle třeba fekálek nechápe, má pořád úchylku, co jsi dokázal, CO MÁŠ apod. Vše poměřuje podle prachů a funkcí, mě těšilo, že lidé ke mě rádi jezdili a měli ke mě důvěru. to je málo? Kéž by to bylo častější , byl by život snadnější. A co jsem udělal pro stát - společnost? Právě tohle a také to, že jsem ji ničím nezatěžoval a nic od ní nechtěl. A "sloužil jsem lidu"..Kolik příživníků za státní prachy tohle může říci? Tak Foreste zkus se podívat na svůj podíl našeho blahobytu, a zda si při obědě můžeš říci, hergot, dnes si ten oběd ale zasloužím...A platím si jej ze svého.. 
A že jsem si užíval života? Hergot a k čemu ten život jinak je? Pokud nejsi ubohý feťák a znáš míru, je "vše" dovoleno..

A že jsem si užíval života? Hergot a k čemu ten život jinak je? Pokud nejsi ubohý feťák a znáš míru, je "vše" dovoleno..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho, to a jakym zpusob co opakujes je jako kdybys cloveku bez zubu opakoval, ze si musi cistit zuby aby mu nevypadaly.
To, ze jsi delal svoji praci, za kterou jsi byl placen nebo jsi snad charita? Tak to snad kazdy pracujici, nebo snad ne?
Nedelej zasluhu z toho, ze nekalis mimo misu nebo udrzis moc ci stolici.
Jericho, ja si sve zaslouzil nebot (jak uz jsem ti psal nekolikrat ale tva pamet to jaksi neudrzi) ja jsem byl do pracovniho procesu zaclenen oficialne hned jakmile to bylo mozne nebot me muj otec nenechaval "lezet ladem" nebo se flakat.
Pojem "uzivat si zivota" kazdy chape jinak. Nekdo jako stridmy a zodpovedny pristup, jiny pomyslne "pali svicku z obou koncu". Soude dle toho co jsi nam tu psal, obavam se, ze pro tebe plati ten druhy pripad.
Shrnu-li to, jedna se opet o dalsi nesmysly z tveho zjevne nevycerpatelneho fondu. Mozna, ze by ses mel radeji venovat motorkam a vytvaret realne hodnoty.
To, ze jsi delal svoji praci, za kterou jsi byl placen nebo jsi snad charita? Tak to snad kazdy pracujici, nebo snad ne?

Jericho, ja si sve zaslouzil nebot (jak uz jsem ti psal nekolikrat ale tva pamet to jaksi neudrzi) ja jsem byl do pracovniho procesu zaclenen oficialne hned jakmile to bylo mozne nebot me muj otec nenechaval "lezet ladem" nebo se flakat.
Pojem "uzivat si zivota" kazdy chape jinak. Nekdo jako stridmy a zodpovedny pristup, jiny pomyslne "pali svicku z obou koncu". Soude dle toho co jsi nam tu psal, obavam se, ze pro tebe plati ten druhy pripad.
Shrnu-li to, jedna se opet o dalsi nesmysly z tveho zjevne nevycerpatelneho fondu. Mozna, ze by ses mel radeji venovat motorkam a vytvaret realne hodnoty.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Podle sebe soudím tebe, ty o nějakém pracovním procesu nevíš vůbec nic. Žiješ v bludu, kterému věříš. Jelikož jsi malý, děláš vše proto, aby jsi byl velký a je to hrozně vidět. Tak si to užij a už neotravuj. Mám ve zvyku odpovědět, když se někdo zeptá. Ale v tvém případě není na čem stavět, jsi magor..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho, opet placas a tvoje slova postradaji smysl. Jinymi slovy, dalsi vyhybave prazdne plky z tveho nevycerpatelneho fondu.

-
- Přispěvovatel
Jelikož Jericho opět zahnojuje ostatní témata musím oživit jeho genialitu.
Ericu, "všetci" mi mohou víš co, jsem za celý život mezi čecháčky zvyklý na to, že "většina" není moc vzdělaná ani chytrá, a když ano, tak je líná si ověřovat fakta, jsou prostě schopni skočit téměř na vše, co je jim vhodně podáno a utvrzuje je to ..v jejich "názorech". Celý život jsem mezi nimi žil , a pozoroval jejich "vývoj" , oni byli mými šéfy, kolegy a spolupracovníky, mnohdy to byli slušní lidé, ale bohužel velmi omezení. Dobře si pamatuji jejich zástupy a transparenty, které nosili , aniž vůbec věděli, kdo to je a co symbolizuje. Prostě jim je dali do ruky a oni křičeli SIEG HEIL KSČ a s mávátky a dětmi na ramenou oslavovali DIKTATURU PROLETARIÁTU.. RUDÉ PRÁVO JIM VŠE VYSVĚTLILO, takže byli šťastni.
Jak je ten Jericho moudrý a ještě držák když to s těmi čecháčky vydržel až do penze. Nenechá se ovlivnit tím co je mu vhodně podáno, vše si ověřuje na Novinky cz. Je tak vzdělaný a chytrý, není vůbec líný a sleduje náš vývoj.
Skoro bych věřil tomu ,že je tajný agent západu ( nebo Ruska) ?
Ericu, "všetci" mi mohou víš co, jsem za celý život mezi čecháčky zvyklý na to, že "většina" není moc vzdělaná ani chytrá, a když ano, tak je líná si ověřovat fakta, jsou prostě schopni skočit téměř na vše, co je jim vhodně podáno a utvrzuje je to ..v jejich "názorech". Celý život jsem mezi nimi žil , a pozoroval jejich "vývoj" , oni byli mými šéfy, kolegy a spolupracovníky, mnohdy to byli slušní lidé, ale bohužel velmi omezení. Dobře si pamatuji jejich zástupy a transparenty, které nosili , aniž vůbec věděli, kdo to je a co symbolizuje. Prostě jim je dali do ruky a oni křičeli SIEG HEIL KSČ a s mávátky a dětmi na ramenou oslavovali DIKTATURU PROLETARIÁTU.. RUDÉ PRÁVO JIM VŠE VYSVĚTLILO, takže byli šťastni.
Jak je ten Jericho moudrý a ještě držák když to s těmi čecháčky vydržel až do penze. Nenechá se ovlivnit tím co je mu vhodně podáno, vše si ověřuje na Novinky cz. Je tak vzdělaný a chytrý, není vůbec líný a sleduje náš vývoj.
Skoro bych věřil tomu ,že je tajný agent západu ( nebo Ruska) ?
Za ostnatým drátem a zdí lágru byly korekce. Bylo velmi snadné se tam dostat, stačilo říci anglické slovíčko , mít podprsenku ušitou z odstřižků ze švadlárny, za odmluvu apod. Vězeň má snížené příděly jídla a musí po návratu z korekce platit pokutu za nesplněnou normu. Plesnivé stěny mé kobky jsou vlhké. I moje uniforma je provlhlá, svléknu se a třu si paže na zahřátí. V začátcích jsme museli do korekce chodit ´úplně nahé, ale teď je dovoleno mít oblečení. Na chodbě je slyšet křik, sténání , výkřiky hrůzy a zvuky zápasu.Přiskakuji k železným dveřím s malým okénkem , kudy se podává jídlo a jelikož nedoléhá, vidím do osvětlené, vytopené kanceláře. Dozorci vlečou po zemi šílenou Olgu Turkovou, kopou jí do břicha, rozbili ji obličej, válí se ve zvratcích a krvi. Jen dozorkyně "Kobra" nekope, je v posledním měsíci těhotenství a prudký pohyb by ji mohl uškodit.Stojí u zdi a s úsměvem přihlíží, Turková se plazí po zemi , objímá kolena dozorců a s pláčem žadoní :už mne nebijte, víte, že jsem udělala všechno, co jste po mně chtěli....Paní velitelko, dala jste mi marmeládu, abych šla svědčit proti Zenahlíkové..pane veliteli, vy víte, že jsem zbila Herzánovou , když jste mne na ni poslal..Nové kopance, bijí jí pěstí do hlavy a obličeje. Už ne, proboha, už to nevydržím, řve Turková, nechte mne, nechte mne, už to nevydržím , všechno udělám co chcete..V pardubických sklepeních nebyly jen korekce, ale také izolované oddělení..Tam byly dány ženy, které úchylností nebo šílenstvím brzdily výrobní plán.Ubožačky,pro které nebylo slitování žily ve tmavém, mokrém sklepě , plném pavučin, krys a všelijakého hmyzu, v kobkách s prohnilou podlahou slizkou hlenovitými houbami, při snížených dávkách jídla,,podrobené zákonům silnějších, které je bily a týraly a okrádaly o to málo potravy , co měly. Když dozorci otevřeli železný katr, a vydávalo se jídlo, mlátily se ešusy po hlavách a předbíhaly se v každodenní rvačce , hrbáčové a pidimužíci , zbělalé ohyzdy ae zaječímy pysky , tváře , jaké není možné nikde spatřit, neboť Bůh ví, kde dříve žily, než je Strana zařadila do proudu vězněných , jejich šílené oči byly potažené mázdrou , měly prořídlé vlasy, kůži pokrytou boláky z podvýživy, nečistoty a nedostatku vzduchu, slintající a vydávající zvířecí skřeky páchly jako mršiny.Ale nebylo to inferno jen pro šílence, ale byla to stálá hrozba i pro nás, neboť mezi nimi byly i ženy zdravé, byl to trest pro politické, např. Libuše A. tam byla již druhý rok...Dnem i nocí je slyšet nářek a vytí, křik o pomoc a dozorci se smějí a chodí se na ně dívat jako na šelmy dovezené z džungle..Amálka byla jednou v korekci , oni otevřeli kobku a vpustili na ni Turkovou, která se na ni vrhla a okovanými botami jí dupala po žebrech a obličeji..Tak už dost, řekl dozorce a udýchaná šelma poslechne , ještě má pěnu u úst, ale poslušně jde do své kobky...Jednou ráno jsme zaslechly úpěnlivý nářek, v izolaci byla nová žena, která při porodu utrpěla duševní poruchu a ztratila paměť.,V katatonické strnulosti sedávala a zírala do prázdna. Dozorce přešla trpělivost, tak na ni poslali Turkovou a několik šílenců, kteří jí vrazili do vaginy násadu koštěte. Byla to sobota, den koupání , tak blázni vlečou krvácející , poloomdlelou ženu, v koupelně z ní servou oblečení a bijí ji. "Jen jí dejte pořádnou nakládačku", pobízí je dychtivě dozorkyně "Sullivanka".dupají po ní a buší jí hlavou o cementovou podlahu..Po chvíli ji decentně přikrejí a mrtvou ji odnášejí...
rok 1952 Pardubická ženská věznice
rok 1952 Pardubická ženská věznice
nepropadat panice...
A víte proč a zač dostala 15 let tahle mladá 23 krásná dívka?
Pro distribuci letáků tohoto znění.....
VÝZVA OBČANŮM!
VARUJEME VŠECHNY SOUDRUHY A SOUDRUŽKY,ABY NEKLADLI ODPOR AMERICKÉ ARMÁDĚ, KTERÁ PRAVDĚPODOBNĚ ZAČÁTKEM PŘÍŠTÍHO MĚSÍCE OBSADÍ ÚZEMÍ ČSR. PŘI OBSAZOVÁNÍ BUDE POUŽITO NEJLEPŠÍ ZBRANĚ - USPÁVACÍHO PRÁŠKU. VŠICHNI OBČANÉ BUDOU USPÁNI , A TÍM BUDE AMERICKÉ ARMÁDĚ UMOŽNĚN RYCHLÝ POSTUP. NEZNEKLIDŇUJTE SE , BUĎTE PŘIPRAVENI. DOBROU NOC A DOBRÉ JITRO V NOVÉ REPUBLICE.!
Bohužel tehdejší mládež vychovaná v 1. republice ještě plně netušila, že rudá lůza, která se chopila moci , nemá smysl pro humor ..Také na to tvrdě doplatila, často i vlastním životem...
Pro distribuci letáků tohoto znění.....
VÝZVA OBČANŮM!
VARUJEME VŠECHNY SOUDRUHY A SOUDRUŽKY,ABY NEKLADLI ODPOR AMERICKÉ ARMÁDĚ, KTERÁ PRAVDĚPODOBNĚ ZAČÁTKEM PŘÍŠTÍHO MĚSÍCE OBSADÍ ÚZEMÍ ČSR. PŘI OBSAZOVÁNÍ BUDE POUŽITO NEJLEPŠÍ ZBRANĚ - USPÁVACÍHO PRÁŠKU. VŠICHNI OBČANÉ BUDOU USPÁNI , A TÍM BUDE AMERICKÉ ARMÁDĚ UMOŽNĚN RYCHLÝ POSTUP. NEZNEKLIDŇUJTE SE , BUĎTE PŘIPRAVENI. DOBROU NOC A DOBRÉ JITRO V NOVÉ REPUBLICE.!
Bohužel tehdejší mládež vychovaná v 1. republice ještě plně netušila, že rudá lůza, která se chopila moci , nemá smysl pro humor ..Také na to tvrdě doplatila, často i vlastním životem...
nepropadat panice...
Nereaguj a přemýšlej, na rozdíl od propagandy jsou tohle jasná fakta. To není žádná Aeronet nebo podobné sračky.Dávám to sem proto, aby si příznivci rudých pořádků uvědomili /pokud toho jsou schopni/ , co je neoddělitelnou součástí této ideologie a jaká neskutečná svinstva /bohužel nepotrestaná/ mají na svědomí a to po celém světě, kde bojovali o moc a tam, kde ji získali. Všude to bylo obdobné a v ČSR to bylo ještě něco navíc//oproti jejich sousedům/ pod vedením rudých zločinců ze SSSR..Já kolikrát mám vlhké oči, když čtu, co byla schopna tato rudá chátra provést se svými sousedy a spoluobčany. Lidé by tohle měli dobře vědět, jak to opravdu bylo, když rudá lůza přišla k moci. Když jsem jako mlaďas poprvé slyšel, když mi starší lidé řekli, že měli po roce 1948 větší strach než za okupace, nechtěl jsem tomu věřit..Postupně jsem to začal chápat, hlavně u lidí z vesnic., kde nebyli partyzáni v blízkém okolí. A když navrátilci z německých vězení se nechali slyšet, že vězení pod patronací STB bylo horší než pod gestapem, nebylo mi do řeči... 

nepropadat panice...