Politicka situace ve svete
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Co bych tam dělal? Já nepotřebuji vydělávat někde v tramtárii dolary, abych tady dělal haura..Mě stačí, když Amerika drží tu rudou pakáž na uzdě a jen díky ní jsme vůbec tady, protože moc nechybělo a ZEĎ BYLA V NORMANDII a ne v DDR. Na to mnoho čecháčků zapomíná, pořád kvičí , že jim někdo ubližuje a přitom dělali vše proto, aby rudá rakovina zachvátila celý svět...Díky jim se vyzbrojoval Blízký východ a arabáši spolu ruku v ruce chtěli zničit Izrael , my máme na triku spolu se SSSR,že jsme jim dodávali stovky letadel a tanků a naši čeští soudruzi spolu se sovětskými poradci je učili, jak jim /často našim někdejším spoluobčanů/zakroutit krkem..Vše souvisí se vším a tak se to musí brát, Amerika je Amerika a jejich způsob života je jejich věc, což my polokomouši nikdy nepochopíme...Přesto je to jediná naděje, že se říše zla udrží na uzdě..Rusové považují humanitu za slabost, a je to dnes krásně vidět, jak systematicky ničí nemocnice a přednostně ničit sanitky a jakýkoliv náznak pomoci obyvatelstvu. U nich to nejsou válečné omyly, ale záměr, přesně jako prováděli vůči svým občanům včetně WW2 a v celém svém působení..Dnes mluví svou hlavní řečí, ale všimněte si, že to našim rudochům nevadí, ale běda, když něco udělala Amerika, to vždy kvičeli na celý svět..... 

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Jericho, na to , že Rusko ničí nemocnice a sanitky jsi přišel jak?jericho-3 píše:Co bych tam dělal? Já nepotřebuji vydělávat někde v tramtárii dolary, abych tady dělal haura..Mě stačí, když Amerika drží tu rudou pakáž na uzdě a jen díky ní jsme vůbec tady, protože moc nechybělo a ZEĎ BYLA V NORMANDII a ne v DDR. Na to mnoho čecháčků zapomíná, pořád kvičí , že jim někdo ubližuje a přitom dělali vše proto, aby rudá rakovina zachvátila celý svět...Díky jim se vyzbrojoval Blízký východ a arabáši spolu ruku v ruce chtěli zničit Izrael , my máme na triku spolu se SSSR,že jsme jim dodávali stovky letadel a tanků a naši čeští soudruzi spolu se sovětskými poradci je učili, jak jim /často našim někdejším spoluobčanů/zakroutit krkem..Vše souvisí se vším a tak se to musí brát, Amerika je Amerika a jejich způsob života je jejich věc, což my polokomouši nikdy nepochopíme...Přesto je to jediná naděje, že se říše zla udrží na uzdě..Rusové považují humanitu za slabost, a je to dnes krásně vidět, jak systematicky ničí nemocnice a přednostně ničit sanitky a jakýkoliv náznak pomoci obyvatelstvu. U nich to nejsou válečné omyly, ale záměr, přesně jako prováděli vůči svým občanům včetně WW2 a v celém svém působení..Dnes mluví svou hlavní řečí, ale všimněte si, že to našim rudochům nevadí, ale běda, když něco udělala Amerika, to vždy kvičeli na celý svět.....
Proč??? tohle je ideální adept na spokojenýho občana napříč politickýma stranamaadbai píše:chááá tebe by měl na uzdě držet chocoloušek cháááájericho-3 píše:Co bych tam dělal? Já nepotřebuji vydělávat někde v tramtárii dolary, abych tady dělal haura..Mě stačí, když Amerika drží tu rudou pakáž na uzdě a jen díky ní jsme vůbec tady(

Soudruzi, měli by jste sledovat akce ruských soudruhů, všude, kam přišli. Zeptejte se doktorů bez hranic, nebo lidí, kteří vozí humanitární pomoc do Sýrie, apod. Není jejiný případ, že by Rusové přiznali, že někde jim něco nevyšlo, nebo se dokonce omluvili za excesy, které dělají. Pomáhají ASADOVI všechny civilisty zlikvidovat, proto je každá nemocnice zlikvidovaná dobrá, jsou tak vychováni,když by bylo třeba, zlikvidují kohokoliv včetně svého spoluobčana nebo souseda. A že to Libor s pobočníkem vzdali?A co jim taky zbývalo? Nemají co nabídnout, jsou to nevzdělanci, nemající minimální ánunk o historii a nejen o naší minulosti.,Jsou povrchní jako většina čecháčků a jsou schopni naskočit a uvěřit jakékoliv hovadině, kterou přinese internet. PROČ MYSLÍŠ A6 TDI ,že Rusové chtějí předělávat historii a hlavně svou minulost? /dle jejich slov/Právě pro takové bloudy, kteří čerpají hlavně z toho, /když jsou starší/, co jim nalila do hlav rudá pakáž v mládí a dál se neposunuli. A hlavně pro mladé se bude měnit minulost , kteří si to sami nemohou ověřit a proto často skáčí na špeky vyzkoušené už v minulém století. Minulost nás utvářela, je v nás a situace se opakuje, protože lidé jsou pořád stejní, uvěří čemukoliv a nejraději mají med okolo huby..Artur Koestler a Goerge Orwell byli souputníci a oba uvěřili komunistické ideologii ,z které postupně vystřízlivěli a oni poté označovali lidi s rudou mentalitou za "chytré pitomce" a ORWELL došel ke skeptickému závěru, že NENÍ NA SVĚTĚ NESMYSL,ABY JEJ INTELEKTUÁLOVÉ NEBYLI OCHOTNI OBHAJOVAT A VNUCOVAT OBYČEJNÝM LIDEM, KTEŘÍ VĚTŠINOU HNED POZNAJÍ , ŽE JDE O PITOMOST, JENŽE MAJÍ SLABŠÍ MOŽNOST SE JÍ BRÁNIT...
Tím nechci říci, že zmínění kámoši jsou intelektuálové, ale snaží se ten dojem vytvářet..
P.S. doporučuji poučit se od lidí, kteří s tím mají osobní zkušenosti, včetně těch, kteří rudému moru kdysi propadli..A Rusko je pořád stejné, akorát má novější kabát, ale stejné metody...
Přeberte si to jak chcete.
Tím nechci říci, že zmínění kámoši jsou intelektuálové, ale snaží se ten dojem vytvářet..
P.S. doporučuji poučit se od lidí, kteří s tím mají osobní zkušenosti, včetně těch, kteří rudému moru kdysi propadli..A Rusko je pořád stejné, akorát má novější kabát, ale stejné metody...

Přeberte si to jak chcete.
nepropadat panice...
mě minulej týden přišel dopis od lékařů bez hranic že chcou po mě peníze.
Vzal jsem to tak jak to přišlo i s obálkou, nacpal jsem to do větší obálky a dal jim k tomu dopis.
Normálně adresát,
věc: neposkytnutí finanční podpory...
zdůvodnění:
Nesouhlasím s pomocí lekařů bez hranic v afganistánu, syrii ani nikde jinde. Celá afrika je zničená díky těm lidem co tam žijí. Podáte jim ruku nepracují a jen natahujou další ruky, dělají si děti a my se o ně máme postarat? A kdo se postará o nás? Celá afrika by měla vychcípat aby tam bílý člověk mohl nastolit pořádek a udělat z toho kontinentu obyvatelnou část světa.
jednou se po dobrým o to pokusil a byl vyhnán a kdo to nestihl utéct tak byl znasilněn a podříznut. Farmy byly vypleněný apod... tady tečou miliardy, které se prošustrují za zbytečnosti, na lekařskou péči nejsou prachy a musí se sbíra víčka od petek a vy budete pomáhat zmrdům? Ne, nedám Vám ani korunu. Až budete pomáhat lidem kteří pomoc opravdu potřebují.
zatím odpoveď nepřišla a doufám že už nikdy nepříjde nic. nasrat do huby.
Vzal jsem to tak jak to přišlo i s obálkou, nacpal jsem to do větší obálky a dal jim k tomu dopis.
Normálně adresát,
věc: neposkytnutí finanční podpory...
zdůvodnění:
Nesouhlasím s pomocí lekařů bez hranic v afganistánu, syrii ani nikde jinde. Celá afrika je zničená díky těm lidem co tam žijí. Podáte jim ruku nepracují a jen natahujou další ruky, dělají si děti a my se o ně máme postarat? A kdo se postará o nás? Celá afrika by měla vychcípat aby tam bílý člověk mohl nastolit pořádek a udělat z toho kontinentu obyvatelnou část světa.
jednou se po dobrým o to pokusil a byl vyhnán a kdo to nestihl utéct tak byl znasilněn a podříznut. Farmy byly vypleněný apod... tady tečou miliardy, které se prošustrují za zbytečnosti, na lekařskou péči nejsou prachy a musí se sbíra víčka od petek a vy budete pomáhat zmrdům? Ne, nedám Vám ani korunu. Až budete pomáhat lidem kteří pomoc opravdu potřebují.
zatím odpoveď nepřišla a doufám že už nikdy nepříjde nic. nasrat do huby.
-
- Přispěvovatel
Jericho, pozri si niečo z histórie o tom čo píšeš:
http://www.mojevideo.sk/video/1e47a/oli ... _8_10.html
troška oleja do ohňa, nech sa to tu rozbehne
som zvedavý na reakciu, najpravdepodobnejšie je buď mlčanie alebo niečo v štíle som komunista, Oliver Stone je komunista(vymyli mu mozok v ruský agenti) ktorý nevie o dejinách nič.. atd.
http://www.mojevideo.sk/video/1e47a/oli ... _8_10.html
troška oleja do ohňa, nech sa to tu rozbehne

som zvedavý na reakciu, najpravdepodobnejšie je buď mlčanie alebo niečo v štíle som komunista, Oliver Stone je komunista(vymyli mu mozok v ruský agenti) ktorý nevie o dejinách nič.. atd.

OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
Samozřejmě že velmoci jsou velmoci a ty mají své zájmy, ale jde o to, jaké které zájmy se nás dotýkají. Pokud se nepletu, tak zájmy na východě už nás poznamenaly dost a bohužel je vidět, že říše na východě chce být opět velká tím svým primitivním asiatským způsobem. Pokud někdo dodnes nereflektoval minulost, je mi ho líto a měl by vidět dál, než do své tehdejší kapsy a svého bývalého blahobytu pod záštitou ruských tanků..A Olivera Stona, amerického levičáka nebudu studovat, jen si říkám, že podobní nejsou v Rusku, ale hned musím dodat, že tam by si jistě nenatočili ani reklamu na špecky. Možná nám Stone mohl natočit válku v Čečně a to, čeho je dnešní ruská armáda schopna /hlavně jejich profíci / a jak "válka proti teroru" v provedení made in Russia teroristy hlavně vytvořila a dnes až 10% z ISIS jsou právě Čečenci, kteří tam dojeli /doletěli/ v klidu na ruské pasy vydané s podivuhodnou rychlostí byrokratů v Moskvě, kdy přitom ještě nedávno bylo teritorium Čečny neprodyšně uzavřeno..A co se týče doktorů bez hranic, názor že mají být doma a nikam nejezdit je názor právě těch pravých čecháčků, kteří čumí jen do svého talíře a že sousedovi hoří barák a dusí se jeho děti je jim fuk. Já mám neoblíbený názor, že se lidem má pomáhat a že děti za nic nemohou, ale v Evropě je často názor/hlavně na východě/, že záleží čí jsou to děti, jakou mají národnost a jakého vyznání budou, až dorostou. Dokonce si myslím, že se má pomáhat tam, a ne po tom u nás, až budou za branami.. A také si myslím, že se nemá krást, podvádět a je důležité plnit dohody a smlouvy, popřípadě mají být v úctě lidé, a státy, kteří se tak chovají a jsou pro ostatní přínosem. Ale chápu, že tyhle názory jsou nepopulární, že nekolidují s názory pohrobků totalitního státu minulosti a že oni se považují za árijce moderní doby. Bohužel je mi z nich často na blití, stejně jako pouhý pohled na jejich gurua na hradě s jeho mluvčím, kteří poblili naši státnost a vše, co za něco stojí.. Po lesích nám tu pobíhají rudí ordneři , záložáci ČSLA a soudruzi od PS , kteří skvěle v houfu ubíjeli neposlušnou mládež. Demokracie není pro tuhle kotlinu, to jak se máme, si vůbec nezasloužíme a doufám, že postupně padneme na rypák a zase budeme v předklonu prosit o přízeň ožralého mužika na východě..
A co se týče názorů např. doktorů bez hranic, stačí poslouchat v nočních hodinách pořady s hosty tohoto typu, kde jsou i často občané Sýrie apod. českého původu, popřípadě ti, kteří v této oblasti žili..Anebo si prostě koupit nějakou knihu místo nějaké přiblblé hry na svém chytrém telefonu či rudou propagandu utvrzující dotyčného v tom, jak je vlastně "moudý"....
A co se týče názorů např. doktorů bez hranic, stačí poslouchat v nočních hodinách pořady s hosty tohoto typu, kde jsou i často občané Sýrie apod. českého původu, popřípadě ti, kteří v této oblasti žili..Anebo si prostě koupit nějakou knihu místo nějaké přiblblé hry na svém chytrém telefonu či rudou propagandu utvrzující dotyčného v tom, jak je vlastně "moudý"....

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel