palivoměr "vyrábí naftu"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
palivoměr "vyrábí naftu"
Zdravím , dnes přijíždím z práce parkuji a najednou ručička paliváku se zvedla na třetinu ukazatele-stupnice je divné , že celou cestou se dívám na to jak pomalu leží a pak najednou se sama od sebe zvedla. VAG vše ok nevíte - nesetkal se s tím někdo nic podobné jsem nenašel ? děkuji
Skoda Fabia 1,9 SDI , 47kW
Ford Galaxy 1,9 TDi ,96kW ASZ , 05
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Re: palivoměr "vyrábí naftu"
ury7 píše:Zdravím , dnes přijíždím z práce parkuji a najednou ručička paliváku se zvedla na třetinu ukazatele-stupnice je divné , že celou cestou se dívám na to jak pomalu leží a pak najednou se sama od sebe zvedla. VAG vše ok nevíte - nesetkal se s tím někdo nic podobné jsem nenašel ? děkuji
udělej co ti radí fekete kontrola akčních členů na adrese 17
natankuj na půl nádrže zda se problém bude opakovat např. vadný potenciometr plováku

Re: palivoměr "vyrábí naftu"
Děkuji za nakopnutí , ale dnes vše ok tak budu čekatslovacek.milos píše:ury7 píše:Zdravím , dnes přijíždím z práce parkuji a najednou ručička paliváku se zvedla na třetinu ukazatele-stupnice je divné , že celou cestou se dívám na to jak pomalu leží a pak najednou se sama od sebe zvedla. VAG vše ok nevíte - nesetkal se s tím někdo nic podobné jsem nenašel ? děkuji
udělej co ti radí fekete kontrola akčních členů na adrese 17
natankuj na půl nádrže zda se problém bude opakovat např. vadný potenciometr plováku
Skoda Fabia 1,9 SDI , 47kW