Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dnes jsem vracel zákazníkovi Volvo S 40 /1998/ a říkám mu, auto je v pohodě, ale říkal jsi, že půjdeš do novějšího, už máš vybráno...? On povídá,bavil jsem se s šéfem s STK a on mi povídá, ty máš rok 1998? Tak nic neprodávej a když už, tak kup auto do roku 2008, jinak se ze starší ojetiny "pose.eš" ...Tak bazar přišel o kšeft..
nepropadat panice...
jj to si piš a hlavně řešení readinnesů protože když to někdo smaže pře měřením stejně se musí vyvolat test účinnosti katu a najednou děláš benzínový emise půl hodiny a to to ještě nemusí vyjít OK
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
EMISE 2017
Luxusně ty auta litají, i některá 4 letá auta mají problém ala emise a neuplatíte/neošálíte nic.Už skončilo dost "ramenářů" to se nějak udělá..
alespoň bude co dělat a skončila doba nějak to udělejte teď se pojede na kvalitu jiná možnost nejni...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower