Spíš potřebuju poradit, jak z toho prů... s tím čerpadlem. máš svátky tak honem něco pořešit není dost možné, já osobně řeším problém s uživatelem doležel opravy VP brno troubsko, pak turbo brno, nebo jsem si našel stránky opraváře vépeček a zavolal mu, oni nejlépe ví které čerpadla se dají a jak zaměnit a které prostě pojedou i nepojedou,
sám to vidíš čerpadlo je na 16, máš mít u akn mínus 4 -0 dává se na mínus jedna a dáš 2 a furt něco,
opraváři čerpadel taky nejsou výhra, měl jsem ake automat, občas nešlo nastartovat, co s kurvou ani to neroztáhneš, musels napojit tlak 7atm a chytlo, nafta neměla kudy padat zpětné ventily, dal jsem čerpadlo na kontrolu 2500 kč výsledek s papírem že má sice mušky ale musí jet naprosto v pořádku i startovat, nakonec se čerpadlo vyměnilo za drahý repas elektronika + pajšl a není dodnes problém několik let,
stejný problém je i u cr vstřiku už se mi stalo několikrát že jsem měl papír že je OK a motor nenastartoval, nebo geniální piezo na mašině s papírem po repasi je OK bohužel ecu u značky renault je jiného názoru a start nepovolí,
kolikrát přijdeš o nervy že ti z toho málem praskne kokot