tucson
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
tucson
mám střelené pytle co stím? palubka je OK u spolujezdce je otvírací dekl, na volantu je protrhlý dekl
pásy osádka neměla ale nejde snima hnout
dík
pásy osádka neměla ale nejde snima hnout
dík
sehnat pytle, pásy, jednotku, vyměnit, tuhle jsem to řešil na Kia Ceed SW 2009 a pořídil jsem to komplet asi za 10tis. takže good
třeba tady :
http://bazar.automedik.cz/AMD5202607566/hyundai/tucson
jestli máš někoho kdo nakupuje na Allegru, seženeš to za půlku
třeba tady :
http://bazar.automedik.cz/AMD5202607566/hyundai/tucson
jestli máš někoho kdo nakupuje na Allegru, seženeš to za půlku
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak i s jednotkou co? nejde nastavit 
já právě jednou uřezal pytel a večer sedím u pc a čtu repasujeme vystřelené pytle, hodil jsem adres do odkazu ale ten komp už nejde nahodit a na natu nic není,
pak jsem řešil u feldy tak to bylo jednoduché popelnice, a pak až ted, volám uživateli beli ten taky pytle neřešil, max nějakým ohmem
já právě jednou uřezal pytel a večer sedím u pc a čtu repasujeme vystřelené pytle, hodil jsem adres do odkazu ale ten komp už nejde nahodit a na natu nic není,
pak jsem řešil u feldy tak to bylo jednoduché popelnice, a pak až ted, volám uživateli beli ten taky pytle neřešil, max nějakým ohmem
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 06 led 2017, 12:56, celkem upraveno 1 x.
-
slovacek.milos
- Aktivista
já jsem to neřešil, došla celá sada bagy+pásy+otoč+jednotka namontoval jsem to,kontrolky pozhasínaly a odjezd
pošli mu ten odkaz-chceš,nechceš
já se o tom s lidma odmítám bavit, buď to dám do kupy jak to má být nebo má úcta a nashle
abych pak po nějaké době poslouchal že který hovado to spravovalo, to mi za to nestojí, nikdo už nechce slyšet že dotyčnej se kroutil jak had a že to nechtěl zaplatit, to stejný je s lakováním atd - ty v dobrý víře někomu přistříkneš flek a ono je to jak pěst na oko, každej bude řešit tebe jaks to odflákl n majitele že byl ochten dát za opravu něco mezi 500-800 korunama...
v polsku je toho plno a za dobrej peníz,jsou lidi co to umí od tam objednat
http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... g%20tucson
pošli mu ten odkaz-chceš,nechceš
já se o tom s lidma odmítám bavit, buď to dám do kupy jak to má být nebo má úcta a nashle
abych pak po nějaké době poslouchal že který hovado to spravovalo, to mi za to nestojí, nikdo už nechce slyšet že dotyčnej se kroutil jak had a že to nechtěl zaplatit, to stejný je s lakováním atd - ty v dobrý víře někomu přistříkneš flek a ono je to jak pěst na oko, každej bude řešit tebe jaks to odflákl n majitele že byl ochten dát za opravu něco mezi 500-800 korunama...
v polsku je toho plno a za dobrej peníz,jsou lidi co to umí od tam objednat
http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... g%20tucson
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="roman1648"]
abych pak po nějaké době poslouchal že který hovado to spravovalo,
mi ted jeden trouba vyprávěl jak jsem spravil partnera a v pežotu si tu moji opravu všichni fotili a nikdo nechápal
ten cyp si nechal vyplatit totálku 156 litrů a mě ubečel za patnáct to už nikomu neřekne, to víš chladič z fáčka visí na vázací gumě, na vázací pásky ventilátor na chladič, coler jsem propojil trubkou, držáky zavařil, nakašpařil předek a zdar, na větší hrdinství nedal peníze,
7 let to tak jezdí no problém
abych pak po nějaké době poslouchal že který hovado to spravovalo,
mi ted jeden trouba vyprávěl jak jsem spravil partnera a v pežotu si tu moji opravu všichni fotili a nikdo nechápal
ten cyp si nechal vyplatit totálku 156 litrů a mě ubečel za patnáct to už nikomu neřekne, to víš chladič z fáčka visí na vázací gumě, na vázací pásky ventilátor na chladič, coler jsem propojil trubkou, držáky zavařil, nakašpařil předek a zdar, na větší hrdinství nedal peníze,
7 let to tak jezdí no problém