žhavička BKD URGENTNÍ HELP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kedysi ma učili, že sa to mazať nemá, ale ked som na mercedese ML W164 menil zhavice a práve telo nešlo vytiahnuť von, samozrejme za polámali, je tam M8 závit a tenký a dlhý zhavič naučil som sa a prečítal som si že sa maže telo a závit práve preto aby to šlo ľahšie vytiahnuť von a zabránilo to korózii a zapečeniu, samozrejme sa snažiť žhaviče dotiahnuť predpísaným momentom , chalan čo ich vyberal mi povedal že aj kov s kovom reaguje, okrem toho karbon, teplota a v nemalej miere vlhkosť samozrejme najhoršie je pokiaľ je žhavič alebo rj nefunkčná...vtedy po štarte valec dobre nepáli a usadzuje sa karbón a podobne sajrajty viac
a ano spešl pasta existuje napr. ako som už napísal BERU GFK01, ale určite samozrejme aj iné...
a ano spešl pasta existuje napr. ako som už napísal BERU GFK01, ale určite samozrejme aj iné...
Stejne tak,az si ze me delaji prdel,ze jsem posedly mazanim.Ted jak jsem koupil oktu,tak jsem na podvozku a spodku auta rozsruboval co slo a namacel do resistinu ml.Vici píše:Já mažu obecně co jde,když to pak děláš znovu někdy tak jsi za to rád

VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
NOVON píše:Stejne tak,az si ze me delaji prdel,ze jsem posedly mazanim.Ted jak jsem koupil oktu,tak jsem na podvozku a spodku auta rozsruboval co slo a namacel do resistinu ml.Vici píše:Já mažu obecně co jde,když to pak děláš znovu někdy tak jsi za to rád

O1 66kw,r.v 04 , Ps 8 Fires 1,9 mtdi cca 130ps
Jo ja taky mažu šrouby matky...ale tohle zrovna neVici píše:Já mažu obecně co jde,když to pak děláš znovu někdy tak jsi za to rád
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Tohle už nejezdíVici píše:Klasika treba spodni sroub zadniho tlumice Favorit,kazdy to doloval cely den malem,autogen,flexa.. A pak tam jebne novy sroub a samozrejme nenamaze

-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
No jasně..,tohle mě naučil můj děda-starý praktik.Jo ještě co mám zvednute auto,tak automaticky prostřiknu holendry brzdovych trubek a za chvilu to zaliju voskem ve sprejiTom Hásek píše:NOVON píše:Stejne tak,az si ze me delaji prdel,ze jsem posedly mazanim.Ted jak jsem koupil oktu,tak jsem na podvozku a spodku auta rozsruboval co slo a namacel do resistinu ml.Vici píše:Já mažu obecně co jde,když to pak děláš znovu někdy tak jsi za to rádtak se mi docela ulevilo, že nejsem na to pošahanej jenom já
ale postupně tím nakazuju všechny ikdyž piskujou
a u svý okty sme na tom stejně
poněvač ted to jde,ale když to bude potřeba tak to nepůjde. Takže mažu i vstřikovače projistotu a žhavky vždy
máme na to spec. pastu

Jinak mám už delši dobu koupene mazivo od Bishopa (ted nevím přesně,ktere z těch dvou),to by šlo taky použít na ty žhavky a vstřiky,ne?
http://www.bishops-original.cz/index.ph ... b=50&od1=6
http://www.bishops-original.cz/index.ph ... b=47&od1=6
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG