zástavba gtb2566vk

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kompaktor
Nováček
Odpovědi: 0

zástavba gtb2566vk

Příspěvek od kompaktor »

Ahoj budu dávat turbo GTB2566VK je uděláno z audi verze. Chci se zeptat jsou použitelné AGR svody (mám to na nich navařené), nebo si mám sehnat už nějaké větší? Bude to v kombinaci s tryskami firad 80% a hlava a vačka budou sériové.
A jaký potenciál to může mít cca??
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

tak ked to dáš do zetora tak by to mohlo celkom šlapať,aj vetrieska by si stym poradila.
skus napisat do akého motora to chceš dať:)
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
kompaktor
Nováček

Příspěvek od kompaktor »

jasný sem zapoměl... :D 1.9tdi ATD :)
F4ever!
Přispěvovatel

Příspěvek od F4ever! »

takze do 74kw motora ako mam ja vo fabii dat 2556 turbo ? no to si hadam myslim ja mam 1749vb a slabe to dostacuju mam aj pocit ze ci nahodou takyto motor s takym nizkym vykonom na 190k ci sa nevysype ale hodit tam take velke turbo co vydrzi ten motor ? aky bude mat spodok vrch kolko koni no to by ma vsetko velmi rado zaujimalo lebo s takym turbom to musi mat aj 300k :D tam nato treba aj podvozok napravy brzdy kolesa atd
ja ked som siel na fabke 220kmh tak nemohol som mat brzdy zo serie to by som neubrzdil :D takze potom napis viac ako postupujes
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ight=brouk

PŘEČTI SI TO A PODÍVEJ SE CO JDE Z 1,9
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Uprimne: netusim, co je oznaceni 2566 (protoze prvni dvojcisli urcuje oznaceni "rodiny" a ta zustava nezmenena) ale pokud je tim myslen turbinovy rotor s exducerem 49mm+ pak toto turbo (alespon od Olega z Turbopower) dokaze az prekvapive zajimave fungovat (co se spodku a odezvy na pridani plynu tyce). Sve o tom vedi Moucha nebo Radek Martinec a verim, ze i dalsi ze sprinterske "spicky".

Osobne bych se svodum z AGR obloukem vyhnul (staci se podivat na jejich tvar a kdo je nekdy videl rozrizle, pochopi svoje).

@F4ever!: Sleduji te jiz delsi dobu - vice studuj, hledej informace a hlavne premyslej. Placas tu nehorazne nesmysly a pokud nejsi pouze a jenom nejaky provokater nebo emo_jedinec pak je to ostudne a smutne.

K tomu, co zminil Ladas bych se byt tebou zameril napriklad na praci uzivatele Mirulu.

PS: mysleno v tom nejlepsim
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
kompaktor
Nováček

Příspěvek od kompaktor »

Forest píše:Uprimne: netusim, co je oznaceni 2566 (protoze prvni dvojcisli urcuje oznaceni "rodiny" a ta zustava nezmenena) ale pokud je tim myslen turbinovy rotor s exducerem 49mm+ pak toto turbo (alespon od Olega z Turbopower) dokaze az prekvapive zajimave fungovat (co se spodku a odezvy na pridani plynu tyce). Sve o tom vedi Moucha nebo Radek Martinec a verim, ze i dalsi ze sprinterske "spicky".

Osobne bych se svodum z AGR obloukem vyhnul (staci se podivat na jejich tvar a kdo je nekdy videl rozrizle, pochopi svoje).
[/i]
Ano myslím přesně tady tohle od Olega, jinak přemýšlel jsem nad tím že bych si tam vymyslel i větší svody místo těch AGR. Ale spíš jsem se bál toho jestli to bude mít vůbec nějaký smysl vzhledem k tomu, že výfukový kanály v hlavě nebudu zvětšovat.

A ještě jedna otázka... Do kolika otáček se musí točit s tímhle turbem??
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

kompaktor píše: Ano myslím přesně tady tohle od Olega, jinak přemýšlel jsem nad tím že bych si tam vymyslel i větší svody místo těch AGR. Ale spíš jsem se bál toho jestli to bude mít vůbec nějaký smysl vzhledem k tomu, že výfukový kanály v hlavě nebudu zvětšovat.

A ještě jedna otázka... Do kolika otáček se musí točit s tímhle turbem??
Nemusi se tocit treba vubec. Mimochodem, velikost, resp. vnitrni objem a tvar vyfukovych svodu ma zasadni vliv na prubeh EMP a EGT.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
kompaktor
Nováček

Příspěvek od kompaktor »

nemusí se točit třeba vůbec... to je odpověď jak pojď na mě z boku (wallbash) (wallbash)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

kompaktor píše:nemusí se točit třeba vůbec... to je odpověď jak pojď na mě z boku (wallbash) (wallbash)
Přeformuluj nesmyslnou otázku, takhle ti Forest odpověděl ještě slušně :D
Jinak já mám dobrou zkušenost se svody z Feldy 1.9d.
F4ever!
Přispěvovatel

Příspěvek od F4ever! »

motora ako ja 1.9tdi ATD 74kw ale turbo 2566 vykon 345k 580nm wtf ? to akoze takyto motor bez vecsich uprav zvladne ? ci vydrzi par 10tok tisic km a motor dovi dopo hm ? takyto extrem vo fabe by som chcel urcite mat :D ..ale urcite by som si vystacil aj nieco medzi 250-300k :D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

klasika hadice cooler tesco čip a ideš...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

jj.a žeprej sou u tesca výprodeje ;)
kompaktor
Nováček

Příspěvek od kompaktor »

ono na tom autě je už dost udělané, takže obavy z toho fakt nemám do teď jsem jezdil na 2260 a nějakých 270-280 koních.. ;)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“